Katjan kanssa vielä pieniä treenejä ja viimeistelyä viikonloppua varten.
Luoksetulo oli tosi kummallinen -> otin ensin suoran ja sen jälkeen oli tarkoitus pysäyttää. Meinasi pysähtyä, mutta juoksikin läpi?? En tiedä mistä oikein johtui, ehkä auringonpaisteesta tai jostain. Seuraava uusinta meni ihan kympillä. Eli ehkä nyt ei tehdä noita suoria ennen SM:ä :) Ruutu meni nyt kaikin puolin ok. TEhtiin vaikeampia ja helpompia -> meni nyt mainiosti ja mikään ei tuntunut tänään liian vaikealta. Ohjattu aurinkoa vasten hankala, mutta onnistui. Otettiin vaihteeksi molemmat kapulat. Kokonaisuus auringosta huolimatta aika hyvä.
Tunnari ei tuottanut päänvaivaa vaikka kapuloita olikin ihan liikaa :) Hyvä juttu.
Kaukot meni nyt myös ok. Toivottavasti kisoissakin, inhoan tätä liikettä! Seuraamista otettiin pikkuisen ja tehtiin nopeita pysähdyksiä ja ne meni ihan ok.
Treenien jälkeen mietin, että onkohan Pihkalla näkö heikentynyt? Ennen aurinko ei ole treenejä tai tekemisiä tällä tavalla haitannut :( Pitänee tarkistuttaa sen silmät jossain vaiheessa jos noita tulee enemmän. Toisaalta olihan nyt ensimmäisiä kertoja kun on oikeasti näin kirkasta, mutta silti :o

Ja sitten vielä treemejä Hipulle, mikä olikin oikein hauskaa =) Aloitettiin noudoilla ja nyt puinen kapula tulee jo sivulle + H istuukin siihen. Metallinen kapula sitten tuottaa ongelmaa, mutta liikkuu jo :) Eli nouto projekti varmaan etenisi ihan vauhdilla jos jaksaisi treenailla... Seuraaminen meni myös hyvin ja nyt kulkee taas lähellä ja tekee kaiken. Istuminen oli myös hyvä :) Luoksetulo ei näin taukoilun jälkeen mene kovin hyvin, pitkältä matkalta. Lyhyeltä matkalta se on loistava :) Ruutu oli ehkä eniten hukassa, mutta onnistui muistuttelun jälkeen. Pitää vain jaksaa treenata jos aikoo kisata joskus. Olishan se ihan villiä kisailla hampaattomalla perhosella vielä ;) Pitäisi vain kokeilla se hyppynouto, meinaan pysyykö se kapula pelkissä ikenissä?