Siinäpä päivän tunnelmat :(

SM:t alkoi hitaalla seuraamisella, joka meni hyvin vaan sitten tuli stoppi. En ole ihan varma mistä se johtuu, mutta pieniä epäilyksiä on. Koskaan ikinä ei ole tuntunut Pihkan kanssa pahalta kehässä, vaan koettiinpa sekin tänään. Keskeyttäminen oli mota kertaa mielessä, koska koira ei halunnut liikkua ja mikään tekeminen ei sen mielestä ollut mukavaa oikeasti. Vanheneminenkaan tuskin tapahtuu yhdessä yössä, sillä eilen kehässä oli vielä hauskaa.

Aloitettiin kuitenkin seuraamisella, joka meni se hitaan ihan ok. Mutta siitä eteenpäin koira ei vain liikkunut ja jätätti tosi paljon. Sanoin tavallista enemmän seuraa käskyjä ja yritin supistella kaikissa mahdollisissa kohdissa, mutta tuntui silti ettei koira ole mukana. (8.25 p.) Idari ei eilisen kaltaista työtapaturmaa, mutta ei kovin hyvä. Asennot meni oikein, mutta supistelin taas kun koiruus ei tuntunut haluavan liikkua -> tosi tuskallinen olo oli itsellä kun koira ei vain liiku :( (8.5 p.)

Seuraavassa kehässä oli meille hankalampia liikkeitä. Kaukot meni muuten hyvin, mutta yksi ylimääräinen käsky. Olisi kannattanut odottaa vähän kauemmin niin ei olisi tarvinnut edes sitä. (7.5 p.) Tunnari meni suhteellisen hyvin. Tosin se liikkumattomuus näkyi tässäkin -> pylly ei mennyt perille edes tavallisella vauhdilla. (9 p.) Lopuksi tässä sitten metalli, mikä oli ihan ok. (9.25 p.). Olisi voinut aavistuksen nopeammin ottaa kapulan suuhun. Tämä oli ehkä meidän paras osuus tänään :)

Kolmannessa osuudessa oli periaatteessa meidän vahvoja liikkeitä. Aloitettiin ohjatulla, jossa Pihka meinasi lähteä jo liikkurin käskystä ja taas vaikeuksia istua lopun perusasentoja. (8p.). Ruutu oli ehkä meille hiukan hankalasti, mutta suht. ok. Vauhti tuntui koko ajan loppuvan, joten sanoin tosi aikaisin seisomiset merkeille. Pääasia, että kuitenkin löysi ruutuun ja meni ok. (8.75 p.) Luoksetulo oli kamala :( Koira ei halunnut juosta ja pysäytin sitten tosi aikaisin kaikkiin kohtiin (7.25p.).

Viimeiseen kehään jäi sitten paikallaanolot, joista napattiin molemmista kympit :) Lopputulos siis 273 pistettä ja SM 3. Yllättävää tämmöisellä suorituksella. Onnea kaikille muillekin hyvistä sijoituksista :)

Erityiskiitoksia treeniporukalle: Katja, Pipa, Marja, Marika, Heidi, JP ja Aino oli mukava kevät treenailla yhdessä ja nähdään vielä ;) Ja onneksi on vielä Elppi, jota Pihka menee tapaamaan torstaina paremmalla ajalla. Nyt vähän taukoillaan ja makustellaan koko juttua!