Treenien suhteen alkaa taas hiljaisempi jakso, kahdestakin syystä. Katjan Ruskalla alkoi juoksu ja toisekseen myös metsästyskausi on alkanut :)

Tänään kuitenkin Marjan kanssa Haukiputaalle treenaamaan koiria. Ensin Pihka, joka aloitti ruudulla. Suurimmat ongelmat on nyt lo:n käskytys, ihan kaikissa kohdissa. Nykii ja nykii, tosin maassa olosta ei enää niin pahasti. Itse  liike meni kamalalla vauhdilla ja huipusti :). Jatkettiin metallilla ja siinä ei ollut yhtään mitään huomauttamista. Keskityin itse myös kapulan ottamiseen sievästi. Olin hiukan yllättynyt, että onnistui -> heitin kapulan niin vinoon. Toisaalta onhan sitä aikanaan treenattu aikasta paljon. Luoksetulo oli muuten hyvä, mutta unohdin taas sen toisen pallon... Hallulla myös pohja on niin hyvä, että pysäytykset on aina aika huippu terävät :) Seuraamisessa koiruus oli mega innoissaan ja teki kaiken oikein =)) Kaukoille taukoilu ei ole tehnyt kovinkaan hyvää. Tuntui, että intoa oli enemmän kuin järkeä eli hästäsi pitkästä aikaa kaikkea sekalaista. Otin ihan pikkuisen ja yritän nyt iltaisin tätä jankata enemmän kotona. Nämä on kuitenkin olleet niin hyvät aikaisemmissa treeneissä.

Hippu teki ihan pikkuisen seuraamista, mikä meni nyt vähän sinnepäin. H oli kovin kaukana, varsinkin nyt kun sillä ei ole karvoja. Muistuttelin pikkuisen miten pitäisi edetä. Luoksetulo oli loistava, paitsi että varasti lopun -> malttia pitäisi muistaa treenata. Ruutu meni ok., kunhan ensin oli tottunut halliin. Hyppynouto oli suhteellisen hyvä, koska pystyi jo hyppäämään kapulan kanssa ja tuli sivulle istumaan, jossa myös pysyi kapula suussa. Nyt pitää lisäillä tuota odottelua ja kumartelua. Kaukot menee hippumaiseen tyyliin edestakaisin systeemillä.

Lopuksi vielä ihastelemaan Pauliinan ja Pekan Rumbaa ja onhan se aivan mahtava pikku neiti. Vaikka Lizzu ja Inkku voi olla toista mieltä ;)