Tänään treenailemassa Katjan kanssa Oulussa ja otettiin kisamaisesti puolet ja puolet liikkeistä. Pihka aloitti seuraamisella, missä oli tosi innokas (ehkä pallo taskussa edesauttoi asiaa) ja onnistui törmäämään minuun kerran. Seuraaminen oli kuitenkin kivan tuntuista suurimmaksi osaksi ajasta. Idari ei tuottanut myöskään ongelmaa ja autoin istumisen, koska muuten on välillä vähän hidas. Luoksetulo tehtiin palloilla ja otin sitten vielä juoksemisia edes takaisin. Tykkäsin, pysähdykset oli täpäkät maahan menoa myöten :) Lopun sivulle tulokin oli nopea, mutta mulla olikin nyt se pallo kädessä ;)) Ruutu tehtiin vain seisomiseen asti, eikä siinä ollut suurempia ongelmia. Katja käskytti kaikki liikkeet ja hyvä niin, koska nykii käskyistä niin hirmuisen helposti.

Toinen osio aloitettiin ohjatulla, missä otettiin oikea kapula. Meni hyvin ja nopeasti, jopa luovutus. Sinänsä hassua, koska ei sitä ole juuri otettu vaan en valita. Metallissa otti aluksi hiukan huonosti, vaikka muuten ok. Seuraavat yritykset ottamista myöten loistavia. Pitkästä aikaa tehtiin myös tunnari, missä ei ollut ongelmaa. Itse onnistuin kyllä tiputtamaan kapulan kädestäni kun olin ottamassa sitä Pihkalta, ei siis saa käskyttää liian aikaisin irti. Kaukot meni ihmeellisen hyvin, jopa ne taakse istumiset. Jostain ne taas tuli kuin tyhjästä (tosin otettiin niitä eilen keittiössä) ja pallosta ei nyt ole haittaa.

Hippu pääsi myös treenaamaan ja otettiin vain "kivoja" juttuja. Eli istumista, missä H lähti haistelemaan :o Käskin takaisin istumaan ja meni samalla paikalle istumaan -> ei silti saisi lähteä. Seuraaminen oli hauskaa :) Hiukan enemmillä muistutuksilla kuin mitä Pihka vaatii, mutta kaikki alkaa selvästi palautumaan mieleen ja yritystä ei ainakaan puutu... Ruutu ensin läheltä -> hyvä ja sitten normi matkalta -> hieno. Luoksetulossa muistettiin taas se seisominen, mutta maahan meni vasta toisella käskyllä. Noutoa tehtiin paljon ja se alkaa nyt onnistumaan. Pitää vain olla tarkka minne heittää. Taas tuli semmoinen olo, että Hipun voisi ilmoa jossain välissä voi-kisoihin. Ensin pitäisi pari liikettä treenata kuntoon.

HH projekti etenee myös, painoa on nyt alle 4 kg (3,6). Meidän oma vaaka ei vain mittaa tarpeeksi tarkasti, joten punnituksia ei kannata sillä tehdä. Mutta näyttää hyvältä ja karvat kasvaa :)