Pihkan kanssa taas treenailemassa Tupoksen koululla Katjan kanssa. Aloitettiin seuraamisella, jossa Katja käskytti ja meno oli aikasta innokasta. Palkkasin muutamista pa:sta ja suorasta seuraamisesta, nyt ei tullut edes yhtään perusasento virhettä. Luoksetulo heti perään ja nyt vain suorana. Himmaili stoppien kohdilla, mutta tuli lopulta hyvällä vauhdilla sivulle. Nyt ei tuotakaan passaa unohtaa ottaa välillä. Ruutu meni tosi hyvin =) Ensimmäisen merkin takana oli lelu ja sitten tehtiin kokonaisuudessa, meni ihan hyvin. Tosin käskytystä tarvitaan taas enemmän, nyt lähtee heti kun käännän pään. Idari oli pitkästä aikaa vaikea -> saattoi johtua siitä, että pallo oli näkyvästi kädessä. Seuraaminen oli itse asiassa loistavaa, mutta istuminen oli kadonnut :o Auttamalla se onneksi taas löytyi ja olikin sitten tosi nopea :)

Ohjatussa otettiin vasemman puoleinen kapula ja kaikki luovutusta myöten meni loistavasti. Vaikka nyt vähillä treeneillä onkin herkkä lo:n käskyille. Tunnari ei tuottanut niin mitään ongelmaa, vaan oli sekin loistava. Lopuksi kaukot ja kyllä ne on tulleet takaisin =) Onnistuivat valtavan hienosti, yksikään jalka ei liikkunut ja kaikki asennot löytyi nopeasti, napakasti ja ryhdikkäästi.

Nyt vaan pitäisi jaksaa pitää treenimotivaatiota yllä. Vaikka kivahan se on treenailla kun aurinkokin paistaa ja koira toimii.