nyt tulee sitten vain pienia kirjaimia ja muuta mukavaa. oman koneen ollessa huollosssa kaytan kammenmikroa; joka ei  ole se paras mahdollinen... Tanaan kuitenkin Marjan ja Katjan kanssa enemman kokeen omaiset treenit. Pihka oli vaihteeksi viimeinen ja liikejarjestys oli niin kamala etten edes muista...
Ekana taisi olla ohjattu, joka meni suht. kivasti. Isoin harmi on nyt palautuksen pieni pureminen. Idarissa taas istuminen taysin ilman apuja ei oikein tainnut onnistua. Olin kuitenkin tyytyvainen seuraamiseen ko. liikkeessa. Kaukot meni taydelta matkalta hyvin, tosin jai hiukan vinoon ja oli vinossa kun palasin. Luoksetulo oli vain kiva; vauhti on kaikissa osin samanlainen -> mut haluaisin enemman napakkuutta pysahdyksiin.
Toinen satsi aloitettiin ruudulla, joka tietty meni hyvin  ;) Tunnarissa haistelu oli taas omin takeista eli suu niin auki kuin saa... No oma onneksi loytyi. Ohjattu ei ollut vaikea, oma kapula oli vasemmalla ja loytyi hyvin. Viimeiseksi jai sitten seuraaminen, mika oli myos tosi hyva. Nyt sitten odotellaan huomista kisaa, tosin mulla on semmoinen tuntuma ettei sattuneesta syysta meilla mene hyvin.