Tänään siis PM:n ensimmäinen päivä ja se on meillä hienosti suoritettuna :)
Aloitettiin paikallaanololla, mikä oli mun suuri jännityksen aihe. Pelkäsin tolkuttomasti toisintoa edellisistä treeneistä ja kisoista, mutta onnekseni niin ei käynyt ja saatiin kasattua 9,75 p.

Seuraavassa osassa aloitettiin seuraamisella, missä hidas meni hyvin ja tuntui ihan kivalta. Muutama vino pa ja juoksu on yhäkin väljä -> 7,5 p. Luoksetulo meni ihan hyvin, vaikka vauhtia oli vähemmän kuin tavallisesti. Luultavasti järjen kanssa, koska lattia oli valtavan liukas -> 8.

Viimeisessä osiossa meille hankalia liikkeitä. Kaukoissa jalat vaan tärräsi ja pelkäsin tosissani arvostelua... Asennot meni kuitenkin kivasti ja onnistuttiin saamaan 8,75 :) Ohjattu on meillä yleensä vahva ja niin tänäänkin, lopussa iso kämmi molemmilta. Näin Pihkasta jo sen ilmeestä ettei kapulan ottaminen tule onnistumaan ja otin kapulan tosi vikkelästi -> nosti peppua kuten arvelin :( 9 p. kuitenkin. Vikaksi sitten idari, missä asennot ok., mutta seuraaminen oli rumaa. Mutta tämähän on Piiperoisen inhokki liike jostain syystä ja siitä tuli 8,5 p.