Kotimatka kisojen jälkeen hiukan kesti, mutta nyt ollaan vihdoin kotona.

Sunnuntai alkoi paikallaan istumisella, missä ei tapahtunut mitään yllätyksiä ja kaikilta tuomareilta tuli tietysti 10 :)

Seuraavassa osassa oli vain yksi liike ja sekin semmoinen mikä meillä ei nyt ihan aina ole treeneissä onnistunut eli tunnari. Nyt Pihka kuitenkin teki sen varmasti, palautuksen loppu oli hidas ja siitä tuli 9,5 -> mihin olen tyytyväinen.

Viimeinen osa aloitettiin ruudulla, mitä kammoan. Merkki oli hidas, muuten ok. ja käskytin koiran suoraan maahan, vauhti kun oli siihen aika hyvä -> kaiken kaikkiaan hyvä ruutu Pihkalta ja siitä kertyi sitten 9 pistettä lisää. Viimeisenä liikkeenä metalli, mistä Pii ei erityisesti pidä ja minäkin jännitin. Meni kuitenkin kivasti ja saatiin siitäkin 9,5 p.

Kaiken kaikkiaan siis 284,5 p. saatiin kasattua tänä viikonloppuna ja sijoituskin oli hienosti PM-2. Treenimäärään nähden viikonloppu oli huikea suoritus Pihkalta, jolla kuitenkin on jo ikää enemmän kuin muilla kisailijoilla. Vanhuus on tuonut liikkeisiin jo hiukan hitautta ja antaa tasoitusta muille kisailijoille, mutta liukkaalla matolla viisaus ja vanhuus on vielä valttia :) Koko joukkueelle kiitos mukavasti ja erityisen hyvin onnistuneesta viikonlopusta!! Aika hyvä joukkue oltiin ;)

Treenikavereille pitää varmaan pitää omat juhlat ja puheet, mutta tuskin ilman Katjan, Marjan ja Pipan treeniseuraa oltaisiin tässä tilanteessa kuin nyt! Samoin kiitos muillekin treenikavereille ja meitä kannustaneille. Pihka on kaiken kaikkiaan ihanteellinen kisakaveri, joka jaksaa vielä vanhanakin yllättää. Perjantaina autossa en koskaan olisi uskonut, että meistä vielä on tämmöisiin suorituksiin, mutta varmaan ne 10 000 tuntia tuottaa tulosta vieläkin.

Pallero jää ainakin kuukaudeksi eläkkeelle ja sitten mietitään taas mitä tehdään, mutta elellään päivä kerrallaan ja eihän sitä koskaan tiedä ;) Talven aikana treenien pääpaino tulee kuitenkin olemaan ukkeleissa ja niiden hiissaamisessa eteenpäin sillä potentiaalia niissä ainakin on. Ja tietysti treenaillaan muita maailmalle ja kohti yhtä hyviä tuloksia kuin mitä Pihka on tehnyt =))