Koska Pihka lomailee niin Hippu pääsi treenailemaan pikaisesti ad:n hallille.

Aloitettiin ruudulla, joka ei aluksi meinannut sujua. Hipen piti päästä putkeen ja puomille ennen varsinaista ruutua. Lopulta ruutu onnistui hyvin ja otettiin sitten ruutuun lähettämistä vain eri matkoilta ja yritettiin saada vauhti kovaksi. Heti kun Hippu muisti, mistä on kyse saatiin vauhti taas mukaan :)
Tästä jatkettiin luoksetulolla, jossa Katja käskytti meitä. Olin positiivisesti yllättynyt ettei H lähtenyt Katjan käskyista. Itse liikekin meni loistavasti -> ihme miten pystyy niin täpäkästi pysähtymään. Viimeiseksi sitten suora luoksetulo, joka näyttää aina yhtä hyvältä.

Seuraavaksi siirryttiin niihin meidän ongelmaliikkeisiin eli noutoihin. Ensin puista hypyllä -> ei ongelmaa. Tai no oli yksi pieni ensimmäisellä kerralla -> lähtee ilman käskyä aivan liian helposti, kun on alkanut liikkeestä jo tykätä. Hinkattiin hiukan loppuosaa ja nyt siinä onnistui jo se, että otan kapulan itse koiran suusta. Tämä kuitenkin vaatii meiltä vielä monta treeniä onnistuakseen kisassa. Metalli yllätty myös positiivisesti :)) Naksuttelin Hipulle vain kapulan siirtelystä ja ahneena Hippu oli tästä ihan innoissaan. Lopulta vahingossa otti kapulan suuhun ja toi minulle -> MAHTAVAA! Tämän Hippu teki kahdesti, kunnes lopetettiin. Ensi kerralla pitää siis vaatia jo näitä kunnollisia noutoja tämänkin kanssa.

Lopuksi kaukoja ja ne sujuu hyppimällä tosi hienosti. Seisominen on isoin haaste, mutta sekin menee jalkamerkillä... Eli näitä pitää nyt tehdä paljon. Hipun kanssa en aioi mennä siihen, mihin Pihkan treenasin vaan Hippu saa hyppiä paikallaan miten haluaa -> katsotaan jos sillä saisi pisteitä sen verran, että saadaan ne tarvittavat ykköset kasaan.