Aamun treenit ad:n hallilla taas vaihteeksi Hipun kanssa.
Aloitettiin ruudulla, joka nyt sujui tosi loistavasti. Tein muutaman lähetyksen ja palkkasin ruutuun menosta naksulla. Sitten tehtiinkin jo koko liike -> ei suurempia ongelmia. Lopun seuraaminen on aika väljä, mutta niin on koko seuraaminen nyt. Tästä jatkettiin pienellä seuraamis pätkällä ja testailin hiukan miten menee. Ensinnäkin edistää tosi paljon (lintsailijana yritin Katjalle selittää ettei se haittaa...) ja toisekseen alkaa aika pian lähdön jälkeen aukeamaan. Pitäisi tehdä paljon perusasentoja + lyhyitä pätkiä -> saisi palkattua lähellä olemisesta. Tosiasiassa mun varmasti on joululomalla pakko uhrata aikaa sen kosketuskepin opettamiseen tai sitten opettaa käskystä koskemaan mun jalkaan -> luultavasti Hipulle sopii paremmin kosketuskeppi. Liikkeestä istuminen oli valtavan hyvä :)

Jatkettiin sitten haastellisemmilla liikkeillä eli hyppynouto oli näistä ensimmäinen ja nyt se meni hyvin (otin sitten vain kertaalleen). Jaksoi odottaa mun käskyä ja toi tosi hyvin, mutta meni mun taakse istumaan -> mikä vähän hankaloitti loppua. Sain lopulta sivulle istumaan kapulan kanssa ja palkkasin siitä. Tämän jälkeen puisella kapulalla sitten sitä luovutustreeniä ja pikkuhiljaa se kapula alkaa näemmä pysymään suussa vaikka kyykin. Metallissa huomaa helpoiten, ettei mikään noutotreeni ole mennyt hukkaan :) Tänään saatiin nimittäin heti nähdä kapulan suuhun ottamista ja kantamista, näitä sitten vain muutama toista ja nyt olisi toiveet aika korkeella tämänkin liikkeen suhteen. Välillä kyllä naksutin vain kapulan koskemisesta, koska en halua että into yhtään laantuu. Tunnari meni hyvin, oma kapula löytyi ja palautui minulle loistavasti. Vein näin pitkän tauon jälkeen oman kapulan itse riviin -> eli kohta voi varmasti kokeilla kokonaista tunnaria.

Meidän suurin haaste tulee olemaan kaukot. Tänään treenasin Hipulle seisomista sekä istumisesta että maasta ja läheltä menee, mutta ei aina kaukaa. Enemmän vaan niitä toistoja niin siinä alkaisi olla paketti koekunnossa. Treenit lopettettiin pariin putkeen ja puomiin, vitsit mikä vauhti niille löytyi =))