Katjan kanssa ollaan nyt parina aamuna oltu reippaita ja käyty treenaamassa hallilla... Hippu aloitti molemmilla kerroilla agiliitelyllä ja oli niin hauskaa, että melkein tekis mieli ilmoittaa se johonkin ryhmään... Tokoilun parissa kuitenkin jatkettiin eli seuraaminen on vieläkin väljää. Joku ei nyt saa tehtyä sitä kosketuskeppiä. Tiiviimpi pa auttaa vain liikkeelle lähtöön, mutta sen jälkeen aina hajoaa. Seuraamispaikka on ihan hyvä, mutta kauas se on kyllä liukunut... Liikkeestä istuminen on tosi hyvä.
Luoksetuloa tehtiin molemmilla kerroilla, koska se vaan on niin hauskaa katsoa Hippua :) L-tulo on oikeastaan hyvä. Pienten muistuttelujen jälkeen ne stopit löytyi ja millaiset stopit. H pysähtyy kuin seinään ja juoksee kaikki välit mieletöntä kiitolaukkaa, jostain syystä l-tulo kuuluu Hipetuisen lempiliikkeisiin. Ruutu meni ensimmäisellä treenikerralla hyvin, mutta toisella ei samalla tyylillä. Haluaisian, että H laukkaa sinne pääkolmantena jalkana. Jotta tohon päästiin tehtiin pitkästä aikaa helppoja ruutuja ja mattoa paljon, jolloin se saatiin sen näköiseksi kuin halusin.

Noudoista tehtiin alustan takia vain tavallista puisen kapulan noutoa ja edistystä tapahtuu ihan mielettömästi. Nyt pystyn jo yhdellä ylimääräisellä käskyllä ottamaan kapulan vieressä istuvan Hipun suusta. Olen valtavan tyytyväinen tähän, jos vielä saadaan metalli samalle tasolle, niin pakkohan se on keväällä taas kisailla :) Eilen vielä testattiin sitten kapulan kanssa hyppäämistä ja sitähän pitäisi tehdä enemmän. Liian helposti H kiertää hypyn kapulan kanssa. Jätin sitten kapulan ja Hipun toiselle puolelle ja tehtiin vain helppoa tule tänne ja hyppää treeniä. Kaukotkin alkaa meillä sujumaan. H saa liikkua melkeinpä niin paljon kuin haluaa (sen pienet koivet ehtii steppaamaan siihen tahtiin etten usko sen karsimisen tuottavan tulosta) ja nyt onkin alkanut pomppia hyvin. Eli kaukot onnistuu kun niitä jaksaa treenata...