Joulukuun viimeiset treenit ja Hipun kanssa otettiin kaikki voittajaluokan liikkeet hiukan kisamaisemmin ja meni suht. kivasti. Ensin seuraamista (en ole saanut opetettua Hipulle kosketuskeppiä vielä, hyvästä alusta huolimatta) ja vaikka se on suht. kaukana se meni nyt kivasti. Askeleet on vaikeita ja niitä pitäisi jaksaa ottaa selkeästi enemmän... Liikkeestä istuminen on 10 :) Luoksetulossa pitäisi muistaa ottaa suoria enemmän. Ensimmäinen seisominen oli ok., mutta sitten meni maahan ennen aikojaan. Kutsuin uudestaan ja käskytin maahan -> hyvä, samoin loppu. Nyt ei myöskään reagoinut millään lailla lo:n käskyihin. Ruutu meni pitkästä aikaa ihan suorilta ja ilman mitään erikoishelpotuksia, ehkä se taas alkaa sujumaan kuten ennenkin. Hyppynouto oli ok. autoin yhdellä hyppy-käskyllä, jotta sain pomppaamaan molempiin suuntiin. Erityisen iloinen olen luovutuksista, joissa se ei enää pudottele kapulaa vaan saan ottaa sen rauhassa. Metalli menee hiukan heikommin kuin tavan nouto, mutta kivasti kuitenkin :) Luovutuksessa haluaisi jäädä istumaan eteen, mutta siitä taas kapulan ottaminen on vaikeaa kun koira on kirpun oloinen... Tunnari hyvä, mutta luovutti maaten :D Kaukotkin sujui nyt ihan hyvin ilman jalka-apuja. Jännä miten erilainen se saattaa eri päivinä olla, viimeksi näistä ei meinannut tulla mitään ja nyt sitten meni taas ihan kivasti...

Pihkakin pääsi treenaamaan :) Aloitettiin idarilla, jossa seuraaminen oli aika kiireistä, mutta asennot hyvät. Asennoissa rouva sitten tärräili innostuksesta ja niinpä jatkettiin suoraan vauhtiliikkeisiin. Luoksetulo otettiin suorana ja se oli minusta ihan ok.
Ruutu tehtiin ihan tavallisesti, eikä siinäkään mitään mainittavaa. Ohjattu meni myös hyvin, joskin ensimmäinen merkki ei ollut tosi hyvä. Loppuun sitten kaukoja kisamatkalta ja näistä sen helpoiten näkee ettei tosiaan olla treenattu :( No meni ne kuitenkin ihan kohtuullisesti!