Nyt ei toistaiseksi treenailla kun on niin kylmä, eikä taida olla enää koiraakaan Otsan rypistys Hippu on nyt jonkun aikaa sairastellut, aloitti sen järkevästi syömällä superlonia. Muutama viikko taaksepäin oksensi superlonia, jota sai Vängän patjasta. Vänkähän on siirtynyt remontoimaan omia "huonekalujaan"...

Loppuviikosta ei sitten oikein kakka kulkenut ja perjantaina päästiin käymään päivystävällä. Kipulääkettä pikkuiselle, joka ei oikein edes kävellyt ja suolen kaivelua. Tilanne ei maanantaina ollut sen parempi, joten taas eläinlääkäriin. Ja taas pääsi Hippu kaiveluun ja nyt onneksi myös kuviin. Kuvissa näkyi ilmaa vatsassa, mutta päätettiin ettei vielä ainakaan leikata vaan kokeillaan vielä parafiiniöljyä. Kakkaahan saadaan ulos kun mahaa painellaan jne.

Keskiviikkona uskalsin jättää särkylääkkeet pois ja torstaina kun tultiin töistä ei koira oikein taaskaan kävellyt. Kumpikaan meistä ei ole nähnyt muutamaan viikkoon Hipun ponnistavan kakkiakseen (ja kyllä me sitä ollaan vahdattukin...). Soitto ell ja saatiinkin täksi päiväksi aika lekurille taas vaihteeksi. Lekurilla  saatiin sontaa aikaiseksi taas painelemalla ja kaivelemalla, mutta kuvista näkyi että koko suolisto oli täynnä sitä itseään.

Eipä siinä nyt tehtiin huuhtelu, jotta saatiin edes suolityhjennetyksi ja katsotaan nyt hetken aikaa alkaisiko se kakka nyt vihdoin kulkea. Muutama vaihtoehtohan meillä (eikä kumpikaan niin kovin positiivinen) on vielä hihassa, mutta katsotaan nyt jos se kakka alkaisi kulkemaan. Muutetaan hiukan ruokavaliota ja mietitään tokoilua sitten kun Hippu haluaa taas liikkua ja tuntuisi edes voivan paremmin.