Ollaan heittäydytty Hipen kanssa aivan hurjiksi ja käytiin Marjan seurassa treenaamassa.  Märällä nurtsilla kokeilin aluksi seuraamista, mutta mohkulainen alusta ei oikein antanut tyydyttävää tulosta niin lopetettiin. Tätä siis on pakko treenata vielä enemmän sisällä! Liikkeestä istuminen sen sijaan meni 10 arvosta :)

Luoksetulo oli ennakoiva etten sanoisi. Ensimmäiseen seisomiseen asti hyvä, mutta sitten stoppaili itsekseen. Otettiin hiukan suoraa ja lyhyeltä matkalta, jotka meni ihan ok. Hippu on aivan tosi hauskan näköinen kun juoksee minkä kintuistaan pääsee ja pomppaa perusasentoon. Ruutu oli aika haasteellinen kaiken jänön papanoiden keskellä. Ensin meni ihan käsille, mutta toisella lähetyksellä ok. Otin myös lopun, jossa oli aluksi meinannut mennä väärälle puolelle -> hoksasi ennenkuin minä edes tajusin asian laitaa :) Lopuksi yksi kovaa ruutuun ja palkka. Tunnari tehtiin nyt vain yhdellä kapulalla ja niin että Marja vei sen vähän matkan päähän. Ensin meni aivan väärään suuntaan, jolloin autoin ottamalla muutaman pienen askeleen kapulalla -> H vaihtoi suunnan. Olikin hauska katsoa kun koirasta näki niin selvästi milloin se sai hajun. Pienestä epäonnistumisesta huolimatta tuli ihan kiva nenänkäyttö harjoitus.

Lopuksi vielä kaukoja, joissa Hippu on enemmän kuin mukana. Kaikki asennot vaihtui pomppaamalla ja vauhdilla, mutta samalla meni sivulle. Jos olen hiukan kauempana ei mene sivulle, mutta seisomisessa saattaa tulla eteenpäin hilppasen. Nyt pitäisi jaksaa ahkerasti treenailla ja katsoa jos jaksaisi joskus vielä kisailla ihan huvikseen.