tuomarikoulutuksessa menikin hiukan eri tavalla.

Lauantaina aamusta kukonlaulun aikaan lentokentälle, jossa oli luonnollisesti töistäkin sakkia. Koko matkan pänttäsin vielä sääntöjä, mutta en tiedä menikö ne enää päähän. Lauantaina asiaa tuli paljon ja teimme myös käytänön harjoitteluja. Tuomaroiminen on yllättävän vaikeaa, mutta nyt testaamani taktiikka toimi ihan mukavasti. Samalla tavalla voinee siis jatkaa Silmänisku Ilta venyi varsin pitkäksi, koska asiaa oli. Itsellä se uuden asian vastaanottaminen ja omaksuminen taisi loppua siinä kahden-kolmen aikaan. Takana kun oli viikko töissä ja vähäuninen yö ennen aamun lentoa.

Sunnuntaina meille kävi puhumassa esiintymisestä varsin mukava mies :)) Aluksi ennakko asenne oli tähän vähän negatiivinen, mutta kääntyi hyvin äkkiä täysin muuksi. Myös doping-asiasta keskusteltiin ja arvostelusta yleensä. Ja mikä pahinta pidettiin omat esitykset, onneksi oma meni ihan kohtuullisesti...  Iltapäivällä jatkettiin vielä harjoittelua ylemmän luokan koirakoilla ja lauantain tekniikka toimi myös tänään. Välillä kyllä tuli olo ettei pisteitä vain pysty antamaan mitenkään päin järkevästi.

Muistikuvat alkaa nyt olemaan jo hiukan hatarat, mutta eiköhän tuossa ole tärkeimmät. Pitäisi muistaa kirjoitella asiat heti eikä viikon päästä... Nyt on sitten päntätty sääntöjä ja tehty listoja + muuta tukea kaikkiin juttuihin. Toivottavasti vaan pääsisi läpi kaikista kokeista huhtikuun lopussa.