Hipetuinen pääsi taas vaihteeksi treenaamaan ja tänään olikin sitten hyvä päivä :) Alkuun tehtiin seuraamista ja aika runsaasti, yritin opettaa Hipun peruuttamaan kunnolla vaan se ei vielä mennyt kuten suunnittelin... Muuten seuraaminen meni kohtuullisen hyvin. Ulkona Hippu loittonee enemmän kuin sisällä (eipä yllätä, kun sisällä ei pääse loittonemaan), joten pitäisi muistaa ottaa kosketuskeppi ulkotreeneihin mukaan. Liikkeestä istuminen meni nyt tosi hyvin :) Luoksetulon otin ensin stopeilla ja se meni ihan kivasti, seisominen vaan ei ollut mikään loistelias... Toisella kerralla suorana ja koska Marja tuli tässä välissä oli Hipulla huisin jännää. Eli hiukan hidasteli ja kiersi aika kaukaa kohdan, johon Marja tuli, nyt pitäisi tehdä enemmän treenejä joissa ihmisiä ettei ala katselemaan yksittäisiä tällä tavoin.

Ruutu meni hitaalla laukalla, mutta ok. Hiukan oli pitkästä aikaa vaikeuksia lähteä ruutuun, eli jouduin antamaan kaksi käskyä. Olin kuitenkin ihan tyytyväinen tähän -> jos vertaa viime kertaiseen. Tasamaanouto meni nappiin, nyt luovutuksetkin onnistuu aina :) Tunnari meinasi mennä hyvin... Eli ensimmäisellä kerralla meni kapuloille ja nosti oman, jota jäikin sitten matkalle järsimään :D Muut kerrat ei menneet ihan yhtä hyvin, sillä H vain meni kapuloille ja nosti jonkun. Pitänee ottaa viikonloppuna kotipihalla kapulan piilotuksia ja kunnon haistelua. KAukot menee hyvin muutamasta metristä, joten niihin pitäisi nyt saada lisää matkaa.

Kaiken kaikkiaan yllättävän paljon paremmin meni kuin viimeksi. Nyt pitäisi saada jonkinlainen säännöllinen treenisysteemi aikaan Hipun kanssa.