Pihka pääsi sitten mutkien kautta mukaan SM:n tänä vuonna ja kun joulukuun jälkeen on treenattu kokonaiset 15 kertaa niin voinee olla vain erittäin tyytyväinen.

Lauantai oli ehdottomasti mukavin päivä ja erityisesti se joukkuevoitto oli MAHTAVA juttu. Kaikki koirat suoriutui kisoissa tosi hienosti vaikeissa oloissa. Pallero oli hienosti kolmas, vaikka olin toivonut ettei me päästä jatkoon ollenkaan. Ja vielä enemmän olisin toivonut ettei me oltaisi päästy sinne palkintopallille, koska se on jotain mitä inhoan vaan siellä sitä kiikuttiin. Pihkan kanssa puuhastelu ja siinä onnistuminen on mahtavaa, mutta toi palkintopallihomma ei ole mun heiniä. Lauantain kotiuutiset oli vielä sen kaltaiset, että olisi tehnyt mieli lähteä kotiin samantien. 

Pelkäsin aluksi lauantain ruutu kehää aivan järjettömästi, mutta kun kehään meni ei sitä tarvinnut pelätä. Vanhalle konkarille tuommoisen EI pitäisi aiheuttaa yhtään mitään ongelmaa, sillä ruutu oli tosi selkeä. Pallen kanssa katsottiin ruutuun lähetyksen kohdalta vähän matkaa ohjattua (ettei koirat olisi ihan yhtä aikaa merkillä ja oikealla kapulalla), jonka jälkeen meidän ruutu meni tosi hyvin Hymy. Suurimmat sydämen tykytykset koettiin kuitenkin ohjatussa, samalla kun meidän kapuloita vietiin kävi viereisen kehän koira meidän merkillä. The Lempeyden kanssa pikkuisen jänskätti ja mietin jo etten lähetä Pihkaa ollenkaan, mutta onneksi odotettiin kunnes toisen kehän koira oli huudettu ja saatu pois meidän kehästä. Kapulat oli koko ajan paikoillaan siellä kaukana ja mietin olisko pitänyt pyytää, että aloitetaan alusta. Sitten totesin, että menköön jos lo käskyttää ja menihän se Hymy. Treenaamattomuus näkyi eniten seuruussa ja kaukoissa, laitan tarkemmat pisteet kunhan löydän niitä jostain. Lisäksi meillä oli erittäin paha ongelma -> Pihka ei istunut YHTÄÄN noudon luovutusta. Jokaisessa luovutuksessa Pihka nousi samalla kun otin kapulan ja meinasi tarrata takaisin kapulaan tai mun fleeceen...

Joukkueen muillakin koirilla meni loistavasti ja koko poppoo takoi melkoisella varmuudella ykkösiä. Ilmeisesti kevään tehotreenit on tuottaneet tulosta Nauru.  Perjantain matka meni mukavasti ja kävimme porukalla syömässä sekä lenkillä koirien kanssa. Illalla sitten majoittuminen, hyvin mahtuu kolme akkaa & yksi iso koira samaan sänkyyn... Kangasalalla kokeet oli ihan kivasti järkätty, meidän joukkueessa ikävän huonoa tuuria yhdellä alokkaan koiralla. Suurimmaksi osaksi kaikki yllättyi SM:ssä positiivisesti omista suorituksistaan ja olihan niitä ilo katsella. KIITOS vielä tätäkin kautta koko meidän jengille loistavasta reissusta ja ensi viikonloppuna nähdään taas!