Pihkan kanssa tokoiltiin, pitkästä aikaa avustajan kanssa. Aluksi otettiin seuraamista, missä ei perusasento-ongelmista ollut mitään tietoa :-) Seurasi hyvin, aavistuksen vinotti hitaassa käynnissä. Tätä siis treenataan lisää.
Ohjatussa noudossa hankaluus on edelleen merkki, jostain syystä kun kapulat on paikoillaan Pihka menee tosi hitaasti kapuloille. En nyt päästänyt sitä hakemaan kapulaa ollenkaan, vaan tehtiin nyt niin että laitettiin merkin taakse pallo. Ensimmäisellä kerralle meni hitaasti -> ei tietystikään tiennyt pallosta. Toinen ja kolmas kerta meni hyvin ja kovaa, ei kuitenkaan jatkettu. Neljännellä kerralla palloa ei ollut -> meni merkille loistavasti ja sai hakea kapulan. Suunnissahan meillä ei juuri ole ollut ongelmia. Lopuksi tehtiin vielä muutama merkki pallolla. Jokaisella kerralla avustaja vei myös kapulat. Pitänee nyt kokeilla muutama kerta näin ja katsoa auttaako asiaa.
Ruutua tehtiin ilman mitään vitkuttimia ja meni loistavasti. Otettiin myös loppuseuraaminen -> meni hyvin :-)
Ja sitten vielä niitä niin ihania kaukoja. Harjoiteltiin pallon kanssa ja liikkeet meni hyvin, silti ehdottomasti meidän huonoin liike. Vaikka selvästi tässäkin on nyt tapahtunut edistystä. MAtkaahan en Pihkan ja itseni väliin ole juuri vielä kasvattanut, tällä hetkellä maksimissaan vajaa 10 metriä. Mutta ehkä sitäkin pikkuhiljaa pitää ruveta yrittämään. Muuten vaan iloisuutta ja ekalla toimimista.
Hippukin leikki ja tosiaan leikki. Seuraaminen meni hyvin, siinä ei ollut moittimista jaksoi iloisesti pidemmänkin pätkän.
Kokeiltiin noutoaki ulkona, mutta Hipun mielestä oli kovin kylmä. Hippu siis nouti, mutta kolmella jalalla -> tein sitten vain muutaman kerran. Kapulan tuominen on edelleen hidasta ja sivulle kapula suussa meneminen on mahdotonta. Nyt pitää siis vielä luultavasti naksulla treenailla tuota loppua ja parempaa kantamisvauhtia.
Luoksetulossa harjoiteltiin pysähtymistä ja otettiin suoria, että tuli lämmin meni ihan hyvin. Tähän sitten lopetettiin, koska oli aika kylmä.