Eilen siis matkattiin Iisalmeen kisailemaan, koska halusin kokeilla onko Pihka samanlainen toiste kisoissa. Ja onneksi nyt kun jumi on pois on vanha Pihka taas kehässäkin. Iisalmen kisat oli kivasti järkätty ja kaikki meni juuri aikataulun mukaan. Ensin liikkeet kerrallaan tuntui hullulta, mutta toisaalta kiva että pääsi palkkaamaan koko ajan.

Kummassakaan paikallaanolossa ei ollut moittimissa eli niistä 10. Seuraamisessa Pihka oli kivanoloinen, ehkä vähän väljä ja hiukan vinoja perusasentoja (8,5). Idarissa ok., mutta autoin päällä  istumisessa, josta myös lähti hiukan huonosti seuraamaan (9). Luoksetulon pysähdykset ei olleet maailaman parhaat, mutta vauhti ok. Lopussa taas vaihteeksi vino perusasento (8).  Ruutu 10 :) eli ei mitään moittimista, minusta ehkä lopun seuraaminen olisi voinut olla tiiviimpää. Ohjattu 9, merkki oli hyvä vaikka pysäytin tosi aikaisin. Lopussa vino pa ja nosti pyllyä kun otin kapulan :o Metalli ja tunnari meni samalla tavoin eli molemmat ok. ja 10. Loppuun tarvitaan taas molempiin lisää malttia, koska pyllyn pysyminen maassa on hiukan vaikeaa. KAukot meni pitkälti kuten treeneissä ja niistä 9. Yhdessä vaihdossa oli liikkunut pikkuisen, muuten teki hyvällä vauhdilla ja ekoilla käskyillä.

Oli tosi kivat kokeet ja nyt on mukavampi lähteä taas MM:n kun tietää, että normaali Pihka on taas mukana kehässä. Tuosta illan kokeesta tuli siis 297,5 p sekä KP ja luokkavoitto.