Aamulla kävin kouluttamassa Raahessa ja olikin pitkästä aikaa kivaa, varsinkin kun paikalla oli kasa mukavia ohjaajia ja eteviä koiria :)

Tuolta sitten pikkuisiin treeneihin Katjan kanssa. Otin Pihkalle aluksi vain luoksetuloa, siinä otettiin paljon suoria ja leikittiin pallolla. Lopuksi sitten muuatama kunnon stoppi lelun kanssa ja sivulle tuloja paljon. Tuon jälkeen idari maassa olevin merkein ja nyt ei tarvinnut pääkköstä, kun otin pienen riskin. Hassu kun se välillä ei muka osaa ilman pääkköstä ja välillä menee ihan täydellisesti. Pitäisi vissiin opetella mikä päivä on kulloinkin kyseessä -> tietäs vaan miten. Voisi ehtiessään selailla treenejä, onko ollut jotain mistä löytäisi vinkkejä. Kaukoja lähinnä leikittiin ja ne meni tosi hyvin. Vain jokusen kerran istuminen meni seisomiseksi. Nyt pitää sitten seurata omia käsimerkkejä, koska huomasin että jos istu meni seisomiseksi käsi ei ollut nyrkissä. Eli käsi pitää vissiin laittaa nyrkkiin niin onnistuu, en tiedä voisiko olla tosta kiinni. Kokeileminen ei ainakaan maksa mitään :) Lopuksi tehtiin paikallaanolot ja niistä otin molemmissa jättämisen ja palaamisen -> meni tosi hienosti. Otettiinhan me myös ruudun loppuosaa, eli maasta sivulle erilaisissa kulmissa. Pihkasta oli kivaa syöksyillä lelulla ja nyt sain sen mielestäni tarpeeksi lähelle.

Pitää muuten oikeasti uskoa, että syksy on nyt saapunut sillä ilma alkaa olemaan kylmä ja pipo+ hanskat tosi tarpeen treeneissä jos aikoo tareta.