Pihka kävi lauantaina Iisalmessa kisailemassa, pieniä ongelmia oli koe paikalla vaan hvyin selvittiin. Onneksi Katjalla oli matkassa kaakaota ja pullia :))
Pihka oli 4:stä koirasta toiseksi viimeinen ja koska mentiin liike kerrallaan ei oikein onnistunut se, että Katja olisi kuvannut. Kaikeksi onneksi kisaamaan oli tullut myös Kaija, joka sitten kuvasi kisan meille -> kiitos =)
Alku meni hyvin, molemmat paikallaan olot oli 10. Hiukan arastelin sitä alkua makuussa, mutta meni nappiin :)
Seuraaminen sen sijaan ei :( yhden istumisen jätti kokonaan tekemättä, heti alkumetreillä. Arvasin, ettei istu kun LO piti niin pitkän tauon. Myöhemmin vielä toinen istuminen jäi puolitiehen eli näin seuraamisesta 8. Nyt pitää katsoa treeni ja kisavideot, niissä on pakko olla jotain eroja -> treeneissä ei nimittäin tee tuommoisia tyhmyyksiä-
Idari oli 9,5 ja ihan syy kirjoittaa tässä. Istu käskyn jälkeen oli pakko vilkaista koiraa, luottaahan ei muka voi?
Luoksetulo 9, vauhti oli minusta kamalan hidas ja pysähdykset aika huonot siis tosi huonot odotin paljon vähemmän pisteitä, mutta kokonaisuus oli kuitenkin suht. ok.
Ruutu 10, ei mitään hämminkiä :)
Ohjattu 10, otti minusta yhäkin kapulan aika kovaa. Ei kyllä pureskele lainkaan matkalla, mikä on plussaa koska on sitä nyt välillä tehnyt. Luovutus oli minusta tosi hyvä.
Metalli 9, tyhmänä pidin hanskat kädessä... Kapula oli varmasti kylmä :( Otti aika huonosti sen suuhun, mutta otti kuitenkin ja toi ihan ok. Pää oli pitkästä aikaa alaspäin kenossa, mutta sitten mitä tekee Päivi?? Kumarruin hanska käsien kanssa rohmuamaan kapulaa ja Pihka joutui taas väistämään, mistä piste menikin.
Tunnari oli 10, meni erinomaisen hyvin! HAisteli siististi, vaikka treeneissä haistelu on lähinnä ollut semmoista h'tiköimistä. NAppasi heti oman kun löysi ja palautti todella kauniisti. Ilman hanskoja huomattavasti helpompi ottaa kapula käteen...
Kaket 9,5 meni loistavasti. Toista takajalkaa se liikuttaa nyt ihan aavistuksen ja yksi istuminen ei ollut ryhdikäs vaan tavan hiukan vajaa -> eipä väliä. Teki kaiken ekalla käskyllä ja ei liikkunut kun ton toisen takatassun. Tässä treenit on tuottaneet ehdottomasti eniten tulosta :) Nyt pitäisi vielä tehdä seuraamisen istumiset varmoiksi ja metallia treenata hypyn kanssa enemmän!

Kokonaistulos siis 303,5 p sekä luokkavoitto, tästä on hyvä jatkaa kohti MM:ä!!