Pihkan kanssa illalla pyörällä treenaamassa Katjan kanssa.

Aloitettiin metallikapulalla, jossa otto oli taas paljon heikompi kuin aikaisemmin. Eli ehkä me nyt mennään siis sinne eläinlekurille. Aina näitä tulee ennen isoja kisoja, meillä on joku ikävä karma...  Toivottavasti kuitenkin parantuu ja ei tule mitään liiallisia karensseja, pitää siis varmistaa onko siellä suussa nyt sitten jotain vai ei.

Seuraaminen oli tosi nättiä, ehkä voisi olla aavistuksen tiivimpää. Tosin nyt suoraa, kai sitä pitää tässä asiassa tehdä melkoisia kompromisseja eli siis joko kauempana mutta suora tai lähempänä mutta vähän vino. Nyt pitää miettiä kumpi noista vaihtiksista olisi parempi? Perusasennotkin oli suoria.

Idaria tehtiin kuten eilen. Eli seisominen normaalisti -> täpäkkä ja suora. Istuminen palkan kanssa ei kovin nopea. Maahanmeno oli mahtava! Eli tämä treeni auttaa nyt tohon makuuseen hyvin. Istumishommaa otettiin sitten erillisenä, mutta siinäkin  alku nopea ja loppu hitaampi. Ehkä tohon on tyytyminen jos asennot tulee kuitenkin oikein. Vaikka näitä nopeustreenejä kyllä jatketaan, jos ne asennot kuitenkin nopeutus edes vähän...

Ohjattu olikin sitten mun kämmäilyä... Eli ensin hyvä merkki, josta lähetys vasemmalle. Lähti hyvin, mutta sitten musta hetken nöytti että menee väärälle -> samalla kun käskytin koira muutti suuntaansa ja käskytin turhasta. Tästäkös sitten pasmat sekaisin molemmille, lopulta kutsuin Pihkan takaisin ja tehtiin juttu alusta asti -> meni mahtavasti. Istuminen ja loppuasento oli hyvät ja nopeat eli niihin se istumistreeni on jo purrut!

Tunnari taas on ihan hassu homma. Nyt meni kaikilla kerroilla ekaksi omalle kapulalle, Yritettiin vaikka mitä, mutta aina heti ekana omalle. Välillä olisi hyvä jos treeneissäkin joutuis hakemaan enemmän. Meidän viritykset ei nyt tossa suhteessa kuitenkaan toimineet eli uusia suunnitelmia tuohon kaivataan...

Kaukot, ne joiden ei olisi tarvinnut olla kuukauden tauolla.  Virheistä oppii, ennen taukoa isoin ongelma oli seiso-maahan ja nyt se yllättäen on seiso-istu. Näitä sitten tankattiin ja tankattiin, hyvistä asennoista iso palkkaus ja treenit tehtiin nyt lähes yksinomaan pallon avulla. Lopulta kaikki satsit meni suunnilleen ok. ja voitiin lopettaa. Näitä on varmasti pakko tehdö tuplasti päivän mittaa eli aamulla ennen töitä ja illan isommissa treeneissä.