Pihka kävipitkästä aikaa tokoilemassa.
Otettiin Minnan kanssa perjantain kunniaksi kaikki liikkeet kisaomaisesti. Paikallaoloissa ei ollut valittamista missään kummassakaan.
Seuraamisessa vähän erkani juoksussa, pitää alkaa taas sitäkin tehotreenaamaan muuten meni ihan ok. Sivuaskeleissa taaksepäin oli minusta vähän huono. Idarissa ei ongelmaa, tai no meni hitaasti, mutta oikein. Istumisessa oli meinannut mennä ensin maahan, mutta olikin sitten hoksannut että kyseessä on istuminen :-)
Luoksetulo oli ok., hidashan se laukka on... Ei silti ennakoinut tai tehnyt mitään muuta tyhmää ja tuli kauniisti sivulle. Ruutu oli moitteeton. Liikkeet tehtiin putkeen ja nämä neljä liikettä oli kolmas osio -> meni omaan makuun ihan ok.!
Loput liikkeet, meille ne vaikeammat siis! Aloitettiin ohjatulla, ei mitään hämminkiä. Pallon piilottelu merkille on jo auttunut -> laukkoi kivasti koko matkan ja pysähtyi hyvin. Haki ihan oikean ja tuli takaisin hyvin pureskelematta. Hyppynouto otettiin tunnarikapulalla -> meni ok. istui luovutuksessa maassa. Tunnari pelotti, mutta meni hyvin. Pitäisi itse olla sen kanssa varmempi, eikä stressata sitä liikaa. Pelottaa, ettei muka haista -> varmalla haistaa... Kaket meni TOSI hyvin, vaikka matkaa oli noin 10 metriä maksimissaan.  Ei liikkunut yhtään, teki ihan oikein. Hanska palkka oli täydellinen, nyt kokeillaan sitä myös kisoissa. Kokonaisuudessaan olin valtavan tyytyväinen, kaikki meni kivasti ja virheitä tuli suht. vähän. Pitäisi vaan ehtiä treenaamaan enemmän...