Kohta on jo lokakuu ja piirimestaruuskisatkin edessä. Hiukan arveluttaa mennä, koska hallissa ei aikaisemmin olla oltu ja se on aika vaikea paikka kuulemani mukaan. Tänään kuitenkin ulkona lämpimässä treenaamassa ja ensin vuorossa Hippu, jonka seuraaminen oli tosi kivaa. Nyt kun ollaan treenattu enemmän ei H edes edistä :) Istuminen meni aivan kympisti. Luoksetulossa otettiin kävyllä, jotta saatiin hyvät ja täpäkät stopit. Hipetsun luoksetulo on onnistuessaan hauska ja täpäkkä, mutta ei oikein kestä vielä käskytystä... Ruutu olikin tänään jännä, ensin säntäsi ja jäi rajalle. Jouduin ottamaan ruudulta kokonaan pois, koska omasta mielestään oli jo ruudussa ja ei siis suostunut liikkuaan. Muutaman kerran sitten kertailtiin ja johan onnistui, tosin nyt näyttää oppineen etureunan turhankin hyvin eli pitää muistaa vaatia enemmän. Nouto oli tänään hyvä. Luovutusta tehtiin sitten urakalla, eli nyt pitäisi päästä kumartumaan. Tai oikeastaan tehtiin niin, että olin kumarassa ja yritin koskea kapulaan ja tämä jo jotenkin sujuu. Metallissa kapula menee jo suuhun, nostokin onnistuu vaan liikkuminen metallin kanssa on vaikeaa.

Pihka treenasi enemmän kisamaisesti ja meni hyvin :) Ensimmäiseen erään tuli seuraaminen, joka meni hyvin. Muutamassa kohdassa oli vino pa, mutta muuten tosi hyvä. Idarissa istuminen on hankalin, mutta muuten hyvä. Luoksetulossa nyt loistava seisominen, mutta sitten maahan ei niin kovinkaan loistavasti. Ruutu tuotti myös Pihkalle ongelmia :( Epäilen, ettei koiruuden näkö ole enää entisensä sillä tätä saman tapaista on ollut aikaisemminkin. merkiltä lähti ensin väärään suuntaan ja sitten kun korjasin niin meinasi mennä ihan muille maille. Liike oli kyllä muuten tosi hyvä. 

Toisessa erässä (välillä siis Ruska töissä) otettiin ensin ohjattu, jossa ensimmäisellä kerralla meinasi lähteä lo:n käskystä. Otettiin oikea kapula ja meni aika kivasti, tosin matkalla hiukan puri (?) kapulaa. Pitää huomenna jaksaa leikkiä kapulalla. Kokeiltiin myös metallia tasamaalla, jossa ei mitään epäselvää. Tunnari meni aivan loistavasti :) Kun taas kaukot oli tänään hankalat, pitäisi muistaa jumpata näitä sarjoja kotana taas enemmän. Hyvää kuitenkin, että teki nyt täpäkästi eikä juminut missään osassa. Ja jos miettii niin ei se kovin kamalasti edes liiku :))