Aamulla käytiin aikaisin treenaamassa.
Pihka otti ensimmäiseksi ohjattuanoutoa, kerrankin kun oli treenikaveri. Tehtiin niin, että vietiin kapulat ja merkki normisti kuin kisoissa -> liikkurijätti kuitenkin merkin taakse pallon piiloon. Ensimmäinen merkki oli huono -> pallo kuitenkin "yllätys" palkkana tuostakin. Uudestaan alusta -> toinen merkki hyvä -> pallo ja palkka oli paikallaan. Kolmannella kerralla sitten ei palloa -> hyvä merkki -> ja oikean kapulan nouto. Muuten hyvä, mutta sanoin matkalla yhden pitä käskyn, sillä Piiperoinen liikutteli kapulaa suussaan :( Lopuksi vielä normaali suoritus merkkiin asti, merkin takana pallo luonnollisesti. Merkit on tämän harjoituksen jälkeen ohjatussa sujuneet valtavan paljon paremmin!
Metallia otettiin vieraalla kapulalla, ei millään kerralla ongelmia :-)
Lopuksi otettiin kaukoja, meni loistavasti! Liikkumista ei juuri enää tapahdu -> että olen onnellinen!!!
Hippu treenaili hyppynoutoa, menee hyvin. Luovutus on ongelmallinen, lisäksi mun pitää tarkkailla kuinka kauas heitän kapulaa. Jos heitän tosi kauas, on Hipun vaikea tuoda kapulaa, mutta lähelle kaikki menee hyvin. Minulle tiedossa siis heittoharjoitteita Hipun minikapulalla :-)
Ruutua tehtiin vierailla merkeillä. Aluksi otin kaukaa, n. 25 m. ihan vaan kokeillakseni. Matkalla kääntyi kerran ja käskin uudestaan ruutuun -> meni hyvin ja sai palkan. Seuraavaksi vähän lähempää -> kaikki meni loistavasti ja taas kauempaa -> loistavasti. Hippu treenaa ruutua siis vaan pysähtymiseen asti, mistä saa palkan. Loppua ollaan otettu ihan erikseen ja maahanmenoa harjoiteltu muuten vaan kaukana lenkillä.
Lisäksi otettiin metallia, mikä meni ihan ok. Ottaa jo vieraissakin paikoissa kapulaa selvästi suuhun -> hyvä. Pääasia Hipun kanssa kuitenkin on, että sillä on rento ja mukava fiilis ja se tekee iloisesti myös vaikeissa paikoissa. Tämä onnistui taas kerran :-)