Eilen treenailtiin vähän huonoissa oloissa, mutta tänään sitten hallille lämpimään :) Piti tehdä PM juttujen mukaan, mutta en jaksanut aamulla herätä onkimaan niitä mailista eli mentiin ihan normi järkässä.
Seuraamisessa otettiin käskytystä ja se oli ok., kuten seuraaminen muutenkin :)
Idarissa jäi ensin jostain syystä istumatta -> tehtiin uudestaan, jolloin ei ongelmaa. Luultavasti meiltä molemmilta meni vähän keksittyminen kun ovi-avautui. Luoksetulo meni aluksi ihan hädille, jostain syystä ei pysähtynyt kovin hyvin. Tehtiin muutamia kertoja ja sitten alkoi sujumaan ja olin tyytyväinen. Oli tosi mukavaa kun oli hiukan "vieraampi" liikkuri, tuli taas uutta treeneihin. Ruutu meni loistavasti, mutta kuten lo totesi loppu voisi olla parempi. En vaan tiedä jaksanko tehdä sille mitään...
Jatkettiin noudoilla eli ensin ohjattu, jossa vasen kapula -> meni hyvin, innostuksesta johtuen pyöritti hiukan kapulaa suussa. Metalli oli loistava :) Tehtiin kahteen kertaan, ihan varmuudeksi. Tunnari oli aluksi hiukan vaikea, takana oli ohjatun kapulat ja merkki. Noi oli hiukan liikaa, helpotettiin sitten ja meni ok. Lopuksi otettiin vielä uudestaan erillisenä liikkeenä ja silloinkin se toimi loistavasti. Kaukot meni aluksi ihmeellisesti, eli tuli ihan vähän eteenpäin. Kerrankin oli mahdollisuus ja tehtiin istumista sitten laudan avulla ja onnistui. Ihan loppuun sitten kaukot vielä lelulla ja silloin ne toimii. Nyt pitää muistaa ottaa enemmän treenejä ilman lelua niin näkee todellisen tilanteen.
Loppuun otettiin vielä paikallaanolot, ensin istuminen mikä periaatteessa ihan hyvä. Liikutti tosi  yhtä tassuaan. Makuu sen sijaan on nyt hankala, menee koko ajan muiden käskystä maahan. Harmi jos tosta pitää antaa tasotusta, mutta luultavasti johtuu ihan siitä kun ollaan treenattu liian vähän.