Joukkueen treenit... Ensin muut treenaili paikallaanoloa ja Pipa palkkasi Masun pallolla -> vahingossa Pihkan suuntaan. Pihkalla on nyt nasu haavoilla ja Masulla jalka :( Pihkan haavat ei ole ihan mielettömän pahoja, mutta niitä on suussa ja melkein silmässä.
Pihka treenaili sitten helppoja juttuja.
Ruutu meni ihan kivasti, menee nyt takanurkkaan ja hyvin sisään. Missään ei ollut ongelmia. Seuraamisessa otettiin lyhyitä pätkiä vaihteeksi remmissä ja koiruus oli suora ja suht. lähellä. Remmi vaan teki siitä hiukan turhan villin seuraamiseen, vaikka olikin hyvä apuväline noin muuten.
Idari tehtiin niin, että käskytin vain joka toisella suoralla -> ei mennyt hyvin. P tietää jo mitä tuleman pitää ja rupeaa helposti ennakoimaan käskyjä :( Treeni ainakin auttoi, lopussa ei enää ennakoinut.  Asennot on nyt kuitenkin hyvät.
Lopuksi selvät kuviot palkkauksen ja kaiken suhteen -> Masu ja Pihka istumiseen, otettiin aika pitkä aika. Molemmat istui hyvin, Pihka käänteli päätään jonkun verran lintujen perässä. Muita ei viitsitty Pihkalle ottaa kun naama tuntui hiukan aralta ja isommasta haavasta tuli jonkun verran verta.
Kaket, tehtiin vain tekniikkaa läheltä... Jännä nähdä miten menee SM:ssä.
Hippu teki kaikkea hauskaa :) Nouto hypyllä ja ilman, meni ihan mainiosti. Ongelma on edelleen palautus. SM:n jälkeen pitää tsempata, jos saisi sen istumaan eteen -> ei ongelmaa. Tätä olen miettinyt ennenkin, vaan en ole jaksanut panostaa Pihkan hommien takia. Metalli meni samalla tavalla kuin puinen. Luoksetulo seisominen oli täpäkkä, mutta jostain syystä makuu oli nyt hidas -> meni kuitenkin. Otettiin vielä muutama suora ja pysäytys -> ok.
Kaket nämä pitää tehdä aina viimeiseksi, koska jos H on yhtään innokas menee näemmä ihan puilleen. Hyppii vaan paikoillaan ja on yli-innokas. Pitäisi enemmän treenata muussakin välissä kuin vikoina. Seuraaminen on karsean edessä, mutta muuten kivaa. Hipun kanssa yleensäkin on hauskaa tehdä, mutta kun se täpinöi ja jalat heiluu koko ajan...