Kävimme heti aamulla yhdeksän aikaan treenaamassa Katjan ja Marjan kanssa ja Pihkan kanssa meni hyvin.

Aloitettiin seuraamisella, mitä otettiin lelun kanssa ja se toimiikin näin paremmin kuin remmillä. Pysyi tosi lähellä ja suorassa, otettiin kaikissa askellajeissa käännökset ja pysäytykset -> kaikki ok. jopa ne pa:t. Luoksetulon otin lelun kanssa ja sekin oli hyvä. Vauhtia piisasi ja eka seisominen oli loistava ja maahanmeno, josta palkkaus oli myös mainio. Lopussa sitten lelun kanssa sivulle tuloja ja yksi eteenlähetys ja siitä sivulle, kaikki ok. Ruutu otettiin vaikeasti eli pieneen alamäkeen niin ettei ruutua näkynyt ennenkuin oli juossut vähän matkaa. Merkki meni hyvin ja siitä sai pallon palkaksi. Uusinnalla myös hyvä merkki ja siitä sitten ruutuun lähetys, jonne meni täyttä laukkaa ja suoraan keskelle =) Vapautin ja heitin lelun. Lopuksi vielä lähetys ruutuun ihan sattumanvaraisesta paikasta ja lopun seuraamistreeniä. Lo huuteli käskyä ja Pihka ei edes nykinyt eli kutsuin seuraamaan ja tulkin nätisti. Voisi vähän lähemmäksi yrittää vaikka lelulla saada sen tässä.

Tauon jälkeen otettiin vielä vimppa kehä, joka on yleensä meille vaikea. Metalli tehtiin lelulla ensin, eli lelun sai heti kun oli ottanut metallin. Pihka ei millään taaskaan muistanut, että kun lelu lentää metallista voisi päästää irti... No lelulla sitten muisti ;) Seuraavaksi ihan tavallisesti ja menikin yli odotusten, jopa sivulle tulo oli nyt nopea ja suora! Tunnari haistelu treenit on tuottaneet tulosta, eli haisteli kapuloita ja toi varmasti laukalla omansa. Hyvä juttu! Kaket meni muuten loistavasti, mutta pitkällä aikavälillä on Pihkan tosi hankala selviytyä S-I liikkeestä. Jankattiin sitä vielä hetken aikaa lopuksi, välillä onnistui ja välillä valui maahan. Pitää tutkia, vaikuttaa silti siltä, että pitää sanoa käsky tosi nätisti niin toimii paremmin kuin rumalla äänellä sanottuna.

Kokonaisuudessaan ihan hyvät ja siistit treenit, vielä muutama päivä pitäisi jaksaa ja sitten saa taukoilla ruhtinaallisesti...