Treenit on tuloksesta päätellen olleet onnistuneita, jossain pienissä unelmissa on ollut EM:n voitto joskus... Ja nyt se on sitten täyttä totta :D Mahtava koira, jota on ilo koulutella ja jonka kanssa arvaa matkustaa melkein mihin vaan.

Kisoissa kävi samalla tavalla kuin Puolassa, eli kehässä ei oikeastaan ollut muita kuin minä & Pihka. Mitään meteliä ei kuulunut tehtiin vaan meidän juttuja ja oltiin ihan omassa pienessä tunnelissa. Tätä tunnetta saa harvoin pienemmissä kisoissa, mikä on tietysti tyhmää... Toisaalta ehkä se johtuu siitä, että isoissa kisoissa jännittää enemmän ja siksikin keskittyy tavallista paremmin. Yhtä kaikki ei haittaa, tulos oli loistava. Ainoa pienen pieni pettymys oli kaukot, treeneissä ne on sujuneet loistavasti. Ilmeisesti on kuitenkin otettu liian lyhyellä matkalla, koska Kroatiassa tuli aavistuksen eteenpäin. Tosin siellä sahaavakoira sai enemmän pisteitä kuin jos pysyi paikoillaan eli ehkä ei sitten väliksi. Tuomarit oli muutenkin nihkeitä, eräskin herratuomari kommentoi perjantaina ettei mun pisteillä koko kisaa voiteta. Kappas voitettiin kuitenkin, koska tuomarilinja piti kutinsa eikä löystynyt loppua kohden kuten joskus on käynyt.

Ekaa kertaa käytiin ihan vähän treenaamassa ja tietysti tehtiin kaukot kaukaa ja avuilla. Meni vaikean näköisesti ne muutamat kerrat istumaan kun otettiin, silti ihan täydellisesiti ;) Huomenna näitä toistoja ja kevyttä treeniä, sunnuntaina sitten ihan oikeita treenejä.

Asiallista olla lomalla =) Ehtiipä treenata SM:n mitkä on jo parin viikon päästä. Mun on vaikea uskoa, että ollaan iskussa siellä. Kamalan vaikea alkaa keskittymään uusiin treeneihin ja jatkaa treenejä kun on saavutettu juuri äsken niin paljon.