Pihka kävi tokoilemassa kavereiden kanssa.
Otettiin paikka makuu mikä meni loistavasti, ei mitään ongelmaa. Vaikka Pii ei nautikaan sateella treenaamisesta.
Ruutu, missä otettiin nyt vaan käskyjä eli Katja huusi käsky joka väliin ja kävin palkkaamassa kun oli nätisti paikoillaan. Erityisesti tuo seuruuseen tuleminen on alkanut vähän pelottavaksi, eli nyt harkataan se kuntoon. Ruotsissa olikin hyvä kun ne sanoi ihan muuta kun käsky :))
Kaukot meni loistavasti. Oli liian pitkä treenitauko, mikä näkyi eritoten istumisessa. eli seisomasta istumaan alkoi hiukan lintsaamaan. Nyt olen ottanut sitä oikein korostetusti ja välillä pitänyt noutokapulaa etujalkojen takana -> joutuu ihan tosiaan nostamaan etujalat taakse, että pääsee istumaan. Eilen meni ihan kivasti kuitenkin lopulta ja siirtymiset oli ne mihin olen tyytyväinen.

Hippukin pääsi treenaamaan. Aloitettiin seuruulla, jossa tehtiin käännöksiä ja suoria. Hippu meni hyvin, vaikka se yhäkin on edessä. Ehkä en halua pistää sitä yhtään takemmas, kun on niin kääpiö. Tulee nyt seuraamisessa kamalan lähellä, pelottaa että huolimattomuuksissani littaan sen.
Ruutu oli taas ollut liian kauan tauolla. Matolla otettiin ja kokeilin ensin koko matkalla -> ei onnistunut. Lyhensin matkaa ja onnistui. Tämän jälkeen taas pitkältä matkalta ja onnistui monta kertaa. Hipun mielestä oli kiva treeni ;))
Kaukot ihan normisti, eli läheltä seisomista. Menee suht. hyvin. Nousee seisomaan, mutta sitten meinaa heti pyllähtää istumaan. Pitänee ruveta pidentämään aikaa nyt pikku hiljaa, koska en ole tätä aikaisemmin huomannut. Tekniikka on minusta ok.
Liikkeestä istuminen meni toisella yrittämällä, olen varmaan anehtinut hiukan liikaa. Vaikeinta on itse istuminen, sillä H meinaa valua maahan. Lopulta kun sen saa istumaan, ei ole mitään hankaluutta vaikka kierrän takaa.

Molempia kavereita pitäisi treenata ehdottomasti useammin...