Sateet voisi edes hetkeksi hellittää.
Kävimme kuitenkin Pihkan kanssa treenaamassa melkein kaikki liikkeet sekalaisessa järjestyksessä. Aloitimme kuitenkin seuraamisella, mikä menikin ihan hyvin. Pitkästä aikaa tehtiin vapaana ja pitkäkin matka, sekä kaikki askellajit putkeen. Istumiset oli suorat, kaikissa paitsi askeleissa vasemmalle. Niinpä niitä tehtiin iso kasa, kunnes nekin oli ihan ok. Muuten Pihka oli tosi hyvässä vireessä jo seuraili pitkästä aikaa oikeasti kunnolla. Tämän jälkeen siirryimme ruutuun, jossa ei ollut mitään ongelmaa. Pihka menee nyt aina aika takanurkkaan eli ehkä sitä voisi pysäytellä pikkuisen aikaisemmin, vaikka olihan tuo nytkin ruudussa. Merkki oli hyvä, kuten myös pysähdys sille. Lopun seuraamisen odotin olevan huonompaa, mutta tuli nätisti ja lähelle ja seuraili muutenkin poikkeuksellisen hyvin. Luoksetulo meni muuten hyvin eli koko matka sopivalla laukalla, mutta se seisominen oli huono. Pitää varmaan viimeistään pe treenata kaikkia paloissa, koska yleensä tuon letkeän stopin saa teräväksi parilla pallotreenillä. Idari meni hyvin, ainostaan maahan meni/jäi vinoon. Luultavasti sekin johtuu ihan vaan siitä, että kävelin itse vinoon eli pitää ruveta keskittymään enemmän siihenkin miten itse kävelee ettei turhaan näytä epäsiistiltä tuokaan. Asennot voisi ehkä olla nopeampia, mutta niitä pitää treenata vaan lisää. Ohjattu tässä ei nyt vaihteeksi ollut mitään ongelmaa =) Tyytyväinen olen, kapulalle lähtö ja otto oli loistavat ja Pihkalle ihan tyypilliset eli ei mitään kummallista. Merkki oli hiukan vetelä ja pysähtyy aika aikaisin siihen, pitänee nyt treeneissä vaatia parempaa merkkiä jotta onnistuisi sitten kisoissakin. Kaukot meni ihan tavallisesti. Istuminen oli taas vaikea, mutta riittävän monta kertausta ja sekin meni. Nyt tehtiin lyhyellä matkalla koko satsi ja ei jumittanut tai mitään muuta tyhmää vaan teki heti ja nopeasti. Ainoastaan tuo istuminen voisi olla nyt parempi. Pitää vaan treenata näitä joka päivä...
Lopuksi otettiin vielä erikseen ohjatun merkkiä, jossa nyt vaadin menemään merkille kokonaan ja lopulta se toistojen jälkeen olikin hyvä ja palkaksi sitten makkaralelu :) Lopuksi hyvästä mekristä vielä se oikean nouto ja taas ilman ongelmia. En kuitenkaan ennen perjantaita ota sillä metallia, koska yhtään negatiivista palautetta sen ei siitä enää tarvitse saada.
Hippukin pääsi treenailemaan pitkästä aikaa. Seuraaminen oli tosi hyvää :) Iloista ja oli riittävän lähellä. Nyt onnistui myös meille yleensä vaikeat hommat eli istuminen käännöksestä ja hidas sekä juoksu :) Hauska koira ;) Luoksetuloa kokeiltiin ihan omaksi huviksi ja se oli ihan ok. Seisominen tosi hyvä, maahan hiukan hitaasti. Loppu ja yleensäkin vauhti sen sijaan oli loistavat. Istuminen liikkeestä onnistui nyt myös ilman mun pää apua, mistä olen valtavan tyytyväinen. Hippu selvästi kaipaisi enemmän tekemistä, mutta on vaan niin vaikea keskittyä moneen kunnolla.