Pihkan kanssa kisoissa, oli kiva kun kerrankin sai olla vain kisaamassa eikä tarvinnut olla kisoissa töissä.

Paikallaanmakuu hommissa ei ollut istumisessa saatika makuussa mitään ongelmaa eli niistä molemmista tuli 10 :)

Seuraaminen oli hyvää, nyt kaikki pa:t meni loistavasti ja oli muutenkin nätti. Juoksukin oli parempaa kuin aikoihin. Ikävästi vaan vanha vinottaminen on tullut takaisin, mutta sitä ehditään vielä työstämään ihan kivasti ennen Kroatiaa eli 9½.

Idarissa ei tainnut olla mitään kummempaa 10, samoin luoksetulo ja ruutu. Nämä kaikki meni omasta mielestä ihan ok. Luoksetulossa ehkä aaviustuksen napakampi makuu, mutta se on se meidän ikuisuus ongelma eli siitä ei kannata sen enempää jauhaa. Pitäisi vaan keksiä mitä sille tekee... Ohjattu taisi olla myös 10, koska en muista siitä mitään kummallisempaa. Merkit oli nyt ihan ok.

Metallinouto sen sijaan oli meille yllätys... Pihka meni tosi nätisti ja otti kapulaa, kunnes keksi ettei voikaan ottaa :o Jahkasi ja jaakasi kunnes lopetti tekemisen ja katsoi mua -> jouduin antamaan uuden käskyn. Olin niin hämmästynyt!!! Palautus oli taas semmoinen huono muutaman vuoden takainen ja nostipa vielä pyllyä palautuksessa eli siitä sitten vain 7. Kisojen jälkeen mietettiin pitkään, koska teki samaa eilen treeneissä. Pitää seurata onko vikaa suussa vai oliko hallin upottava lattia vaan niin inhottava, koska kapula upposi tosi syvälle pehmeään.

Tunnari taas sitten tuttuun tapaan 10 =) Ehkä palautus vauhti voisi olla parempi ja istuminen nopeampaa, mutta noi on työn alla molemmat.

Kaukot, vihaan sitten tätä liikettä ihan satasella varmasti kaikkein vaikein meille. Alku meni nyt kuitenkin hyvin. Toisessa satsissa sitten istuminen jäi vajaaksi -> edestä näytti että istuu vaan eipä istunut oli semmoisessa ½ kökössä. Muuten ihan ok. Näistä siis sitten 7, koska ei liikkunut.

Kokonaisuudessaan ihan ok., kun miettii kuinka vähän on treenattu, mutta silti hyvä taas muistaa mitä kaikkea voi tapahtua. Suurempia virheitä ei ole, eli ehditään ihan hyvin työstää juttuja Kroatiaan. Tulokseksi tuli siis jotain 297 p. ja kp. Olin tosi iloinen koko koiraan, koska jaksoi nyt keskittyä tosia hyvin.