Treenailtiin hiekkakentällä aika viileällä säällä ja liikkeet tehtiin kisamaisesti. Liikkeet jaettiin puokkiin ruudusta ja tehtiin ihan "virallisesti".
Pihka seurasi vaihteeksi tosi hyvin. Muutamassa kohdassa oli vinottanut, mutta muuten oli tiivis käännöksissä ja askeleissakin. Idarista suoriutui myös oikein mallikkaasti, paitsi että pää meni lintujen mukana. Pitää nyt kysellä joltain tuomarilta (Pipalta), että mitä tosta sanotaan -> tassut ei liiku ja muuten suorittaa moitteettomasti, mutta pää menee lintujen mukana. Luultavasti puutun siihen nyt muutamalla seuraavalla treenikerralla, jos ilmenee. Luoksetulo ei ollut vaikea, pysähtymiset oli hyvät ja vauhti oli semmoista sopivan hidasta laukkaa :) Ruutu meni ihan hyvin, tosin siinä loppu kävelyssä se hiukan nykii lo:n käskyistä. Pitää vaan harjoitella enemmän lo:n kanssa, lopun seuraaminen oli vaihteeksi loistava :) Tässä välissä meillä pieni tauko.
Tauon jälkeen jatkettiin ohjatulla, jossa otin oikean puoleisen kapulan. Merkille meno oli loistava ja pysähtyi tosi hyvin seiso-käskystä.  Kapulan otto oli aavistuksen raju, mutta nyt ei kuitenkaan siirrellyt kapulaa suussaan lainkaan ja luovutti pylly maassa. Metalli tehtiin ilman hyppyä ja vieraalla kapulalla -> ei ongelmaa missään, tyytyväinen :) Tunnari ja kapulat pitkästä aikaa ympyrössö, haisteli koko ympyrän kunnes tuli omalle kapulalle jonka toi mulle. Taaskaan ei puremista tai suussa siirtelyä. Lopuksi sitten vielä kaukot, jotka nekin meni mainiosti. Nyt tekniikka alkaa taas olemaan hallussa ja virheitä ei käynyt missään eli ei liikkunut. EI voi olla mitään muuta kuin tyytyväinen, hitsit mikä koira -> nyt vaan sama vire yllä seuraaviin kisoihin ;)

Hippu pääsi lopuksi testailemaan taitojaan. Aluksi otettiin lyhyt pätkä seuraamista ja palkkasin vaihteeksi pelkästä liikkeelle lähdöstä hyvässä kontaktissa, ei vaikeaa Hipun kanssa. Istuminen näyttäisi olevan tuulella käypää hommaa, eli meni maahan melkein heti parilla ekalla käskyllä. Palattiin ajassa taaksepäin ja otettiin pysöhtymisen kautta -> onnistui sitten lopulta ihan ok. Luoksetulo meni sekin ihan hädeksi, nyt ei ongelma ollut etäisyys vaan seisominen -> tahtoi valua tässäkin maahan. Pitää nyt kaikki makuu harjoitteet jättää ja keskittyä vaan istumiseen ja seisomiseen. Luoksetulo on nimittäin jossain vaiheessa ollut tosi täpäkkä. Ruutu  meni ilman ongelmia. Hippu ei aluksi hoksannut missä ruutu on, mutta lähti etenemään kuitenkin -> huomasi ruudun ja kurvasi sivusta sisään. Tavallaan huono, mutta hyvää kuitenkin koska eteni ruudulle jota ei aluksi nähnyt. Aikaisemmin on jäänyt vaan pyörimään jalkoihin. Eli lisää treeniä. Tehtiin muutama toisto, jotka sitten onnistui vallan mainiosti. Kisoissa se vaan on tuo eka mikä pitäisi saada onnistumaan...
Lopuksi taisteltiin noutojen kanssa.  Ensin metallia, mikä menee jo nyt tosi hyvin. Noutaa ja kantaa sen luokse ilman mitään. Olin ihmeissäni, ollaan edetty hurjempaa vauhtia kuin ikinä osasin odottaa :) Nyt ei tämänkään suhteen ongelmaa. Puunouto on ottanut myös jättiharppauksen eteenpäin. Olen muutaman kerran ottanut seuraa komennon siihen yhteyteen ja aina se jää kesken. Nyt hipetsuinen kuitenkin yllätti -> yritti itse tulla kapulan kanssa suoraan sivulle :) Noutojen jälkeen olin jo niin tyytyväinen, että treenit lopetettiin siihen paikkaan ja minä ajelin tyytyväisenä kotiin :)