Viimeiset ponnistukset SM:n...

Aloitettiin vikalla kehällä eli metalli ekana ja se menikin tosi hyvin. Ei siis mitään ongelmaa missään :) Tunnari samoin eli ilmeisesti se meidän piilottelu treeni on auttanut! Kaket meni muuten ok., mutta nyt istumiset oli vajaita. Ajattelin tehdä niitä nyt paljon ennen SM:ä, ja pitää muistaa myös taktiikka treenejä. Kisamaisen pätkän jälkeen tehtiin vielä muutamia uusintoja. Metallista palkkasin sanallisesti heti ottamisesta ja sain pikkuisen lisää palautus vauhtia ja hyvän loppuistumisen :) Tunnarista tehtiin varmuuden varaksi vielä yksi piilottelu leikki ja sekin meni tosi helposti. Tosin Pihka sai pikkuisen liikaa nurtsia suuhunsa ;) Lopuksi vielä kakeissa kunnon istumisia ja palkkausta niistä.

Tämän jälkeen jatkettiin paikallaanoloilla ja otettiin molemmat väärässä järkässä eli ekana makaaminen ja sitten istuminen. Pihkalla ei näissä ollut mitään hankaluuksia vaikka olikin eka kunnon helle keli.

Kentän vaihdon jälkeen tehtiin sitten ihan normi järkässä. Seuraamista pitkä pätkä remmissä, jotta pysyis nyt siinä lähellä. Pysyikin hyvällä paikalla, mutta nyt suurin osa perusasennoista oli vinkuroita. Poikkeuksellisesti kuitenkin askeleiden pa:t oli sitten suorat... Lopuksi muutama pa erikseen ja ne meni hyvin. Luoksetulo oli näpsäkkä, vauhti on hyvää ja pysähdyksetkin oli ihan kohtuulliset. Tyytyväisin olin loppuun, jossa ei nyt himmaillut yhtään ja tuli sivulle tosi nopeasti. Ruutu meni loistavasti! Merkki oli hyvä ja sieltä ruutuun samoin. Ruudussa oli melkein keskellä =) Lopun seuraaminen on vaan taas jäänyt treenaamatta ja Pihka jää siinä aika etäälle minusta. Sitä siis treenataan lisää ja paljon... Lopuksi vielä yksi luoksetulo, missä pallo takana ja palkka heti merkistä -> hyvä!

Tauon jälkeen sitten loppurutistus. Eli idari mikä oli hyvä. Autoin nyt istumisessa, vaikka meneekin nopeasti nyt ilman apuakin. Hyvä silti ennen SM:ä varmistella ton avun kanssa se nopeammaksi. Muuten tehtiin tavallisesti. Makuusta se lähti hiukan aikaisemmin kuin olisi saanut. Se osuus meni uusiksi ja sitten muistikin pysyä kunnolla maassa! Ohjattu ja taas ne ruudun törpöt häikkäsi :( Olin edessä kuten Marika ehdotti vaan ei auttanut. Pyysin uudelleen sivulle ja uusi lähetys -> osui heti oikealle.Nyt pitäisi muistaa katsoa minne Pihka katsoo, koska sinne se myös menee ja suunnanhan saa vielä tuossakin sitlä muutettua JOS keskittyy kunnolla itse. Pitää testailla tätä vielä, koska sitä olisi hyvä saada liikuteltua kehässä vaikka menis väärälle merkille, sitä en nyt ole muistanut ottaa yhtään vaan aina aloittanut ihan alusta. Muuten ohjattu meni hyvin. Yksi pallomerkki vielä lopuksi ja siinä olikin sitten päivän treenit.

Olin tyytyväinen, koska odotin että Pii olisi tämmöisessä helteessä hiukan vetelämpi vaan ei. Veteli aivan täyttä vauhtia kaikki hommat, hyvä juttu SM:ä ajatellen. Meitä ei siis enää haittaa sade, koska hommasin ne sadekamppeet eikä näemmä kuumuus tai hellekkään!