Tanaan kaytiin haukiputaalla kilpailemassa piirinmestaruuksista. Jannitin hallia, mutta se oli onneksi helpompi kuin odotin.
Ensimmaiseksi paikallaanolot. Istuminen oli hyva ja siita siis 10. Paikallaan makuu taas tuotti yllatyksen, silla Pii meni maahan Teijan kaskysta. Nyt meilla siis jotain treenattavaa PM:n ja tasta sitten 8.

Ensimmaisessa osassa liikkeet tuli aivan sekaisessa jarkassa, mika ei onneksi veteraania hetkauttanut. Ohjaaja olisi kylla voinut olla tarkempi... Aloitettiin perinteisesti seuraamisella, jossa jotain vinoja perusasentoja -> muuten itse tykkasin taas jopa kisoissa vaikka oli jossain kohdin hiukan valja 9. Tunnari meni Pihkan osilta hyvin, mutta onnistuin tiputtamaan kapulan itse maahan. Vahan kehassa nauratti, miten tommoisen voi mallata ja pisteita 7. Kaukot osoittautui yllattavan vaikeiksi, itse olin tyytyvainen Pihkaan. Ihan aavistuksen minusta eteni, mutta teki kaikki asennot ekoilla kaskyilla. Liikkeesta saatiin 9, asennot ei ole kovin ryhdikkaita ja siita vahennykset. Lopuksi ekassa osassa viela metalli, joka oli loistava. Otin kapulan pienella viiveella ja saatiin 9,5, itse olin kylla niin onnellinen. Palautus oli loppuun asti nopea ja paa ei kenottanut tippaakaan!

Toisessa osassa aloitettiin ruudulla, joka meni meilla varmasti ja hyvin 10. Idari tuntui vaikealta tuon jalkeen, mutta onnistuttiin. Eilisten treenien jalkeen paatin auttaa istumisessa ja siksi saatiin 9,5. Tasta jatkettiin luoksetulolla, jossa Pihkan ika alkaa nyt nakya oikeasti. Vauhti ei ole ongelma vielakaan, mutta itse pysahdykset ja erityisesti maahan meno alkaa olemaan vahan hitaat. Sinallaan ok. koska toi on parempi kuin itsensa repiminen rikki, kisassa saatiin siis 9. Lopuksi tehtiin viela ohjattu, jossa ei sitten se ika haittaa :)) liikkeesta kolahti 10!
Yhteensa kasattiin siis 293 p. ja Pii on sitten piirinmestari -08. Hienosti toiseksi kaikesta huolimatta Katja Ruskan kanssa, onnea sinnekin ;) Hyvia koiria on mukavasti tulossa taallakin, silla Marikin onnistui molemmilla koirillaan ykkosen edesta.