Loma alkaa uhkaavasti loppua ja samoten sitten treenit hiipuu, vaikka onhan meillä onneksi Marjan ja Katjan kanssa nämä kaksi treenijengiä kasassa :)
Illalla Sentalla ja Katjalla oli kokeet eli menin katsomaan ja Pihka pääsi samalla treenaamaan paikallaanoloja, koska ev-luokassa oli vain yksi koirakko! Ensin kuitenkin tehtiin seuraamista lyhyt pätkä ilman lelua ja se meni hyvin. Oli kamalan innokas ja lähellä koko ajan :) Luoksetulo tehtiin kahdesti suorana, vaikka en tiedä nyt varmaan olisi parempi ottaa pysäytyksiä kun vauhtia. Muuten jossain vaiheessa tulee kursimisongelmia kun vauhti kiihtyy liikaa, nyt se olisi just soppeli! Idari tehtiin ilman merkkejä eli kokeiltiin vain asennot ja ne menikin ilman mitään apuja täysin oikein -> siistiä, arvelin istumisen tuottavan vaikeuksia. Lopuksi mentiin vielä kakeja, jotka meni nyt hyvin. En ottanut pitkää matkaa, mutta viive sen sijaan liian iso -> aluksi meinasi etuilla. MUistutin asiasta ja alkoi luistamaan ihan hyvin. Pitäisi kuitenkin kotipihalla tehdä ne jalkojen siirtelyt kunnolla siihen istumiseen. Pihka oli koko ajan ihan innoissaan ja luuli varmaan, että pääsee kisaamaan... Eli siis kehään auttamaan paikallaanoloissa. Istuminen oli ihan ok. Katsoin läpi Teijan autosta ja ei tehnyt mitään kummallista. Makuu oli periaatteessa ok., mutta nyt kun pää ei ole maassa tulee sen kääntelyä lintujen perään. Näitä pitäisi treenata, koska kisoissa ei oikein voi mennä huomauttamaan ettei tommoinen vetele ja sehän pitäisi nyt saada tehtyä.
Hipetuinen katseli ja treenasi hiukan seuraamista, mikä meni loistavasti. Nyt ei ole edes ollut kovin kaukana vaan seuraa nätisti ja lähellä -> kivaa :) Muuten oli Hipulla taukoilu päivä, vaikka mun teki mieli ottaa sitä noutoa ja kakeja me tehtiinkin ihan pikkuisen...