Minnan hallilla treenaamassa, mukavasti sateelta suojassa ja hyvällä pohjalla!

Pihkan kanssa tehtiin melko paljon seuraamista, mikä meni yllättävän hyvin. Peilistä katselin askelien sujumista ja ne ainakin näytti nyt olevan ihan ok. Taakse askeleet on vaikeimmat, mutta tyydyn noihin -> en jaksa opettaa enää peruuttamaan kunnolla. Muutenkin tuntui tosi siistiltä. Lisäksi tehtiin käännöksiä, joista vapautin suoraan putkeen -> ne oli hyviä!  Seuraaminen siis ihan ok.

Ruutu tehtiin pitkästä aikaa maton kanssa ja se meni hyvin. Hyvällä alustalla merkkikään ei ollut mikään ongelma. Ruutuun meno oli varsin loistava ja siellä meni myös nätisti maahan. Lähtö ruudusta oli myös loistava, mutta pikkuisen voisi vielä treenailla sitä sivulle tuloa. Tulee kyllä nätisti ja kovaa, mutta jää ehkä jää liian kauas minun makuuni. Lopuksi vielä palkka pelkästä ruudusta.

Ohjattua piti myös ottaa... Aluksi tehtiin paljon merkkiä ja se oli ihan hyvä. Välillä pysähtyy liian aikaisin merkille, mutta kun vaatii alkaa sujumaan paljon paremmin -> hyvä! Merkin jälkeen itse ohjattu, jossa oli menossa oikealle vaikka piti mennä vasemmalla. Ihme juttu, mutta sen tiesi jo merkiltä kun vain katsoi oikeaa kapulaa. Pysähtyi kuitenkin heti ja haki sitten oikean. Tehtiin vielä uudelleen ja yhteen putkeen -> onnistui loistavasti. Lopuksi vielä merkin treeniä suht. paljon.

Luoksetulon pysäytyksiä tehtiin putkesta ja ne meni hyvin. Palkka takaisin putkeen tai sitten pallolla. Hauskaa leikkimistä ja teräviä stoppeja :) Muutama suorakin tehtiin ja katsottiin niitä perusasentoja, jotka oli ihan ok.

Kaket tehtiin vielä lopuksi ja ne meni ihan ok. Tosin pallon jättäminen sinne taakse ei meillä onnistu ja sitä ei meinaa itse muistaa... Muuten kuitenkin oli ihan hyvät tänäänkin. Tosin näitä on välillä tehty keittiössä iltaisin, ettei ruostu kokonaan.