En oikeasti käsitä oltiin jatkossa sillä 16 treeni kerralla, jos laskee vielä lauantain kisat yhdeksi treeniksi... Ja loppusijoitus oli 4!!

Sunnuntaina jännitti paljon Yllättynyt, ja sain arvonnassa suoritusnumeroksi 10 -> mikä oli minusta ihan ok. Olisin toivonut 1, ajatukset oli aika pitkälti vain kotosalla ihan muissa jutuissa. Pihka teki suoritukset sunnuntaina ehkä jopa paremmin kuin lauantaina, mutta pisteitä meni jostain? Metallissa Pihkan silmät pyöri hedelmäpeliä ja piti arpoa mitä teen ettei eilinen toistuisi ihan yhtä pahana. Sanoin tosi kovasti ja tiukasti istu -> Pihka meni kivasti melkein maahan ja säikähti oikein kun kerrankin kisoissa käskin OIKEASTI, mutta ei lähtenyt leikkimään mihinkään -> ei siis kovin paljoa pisteitä. Toi oli loppupeleissä järkevä teko, koska lauantaina meillä tosiaan oli MEGA-luokan ongelma tossa aiheessa. Tuon ärähdyksen jälkeen se istui kaikki hienosti. Minun olisi pitänyt hoksata tehdä jo paljon aikaisemmin jotain vastaavaa, sillä tämä ongelma meillä on ollut kahden viimeisen aktiivivuoden aikana lähes kaikissa kisoissa. Pihkahan mieluusti lähtee samalla kun antaa kapulan minulle, leikkimään joko mun käsillä, vaatteilla tai yrittää tarrata takaisin kapulaan. No sen siitä saa kun palkkaa paljon vain kapulan pitämisestä, eikä jaksa ottaa loppu pa:ta ikinä treeneissä.

Kaukoissa ehkä siitä kun käsken maahan menealas-käskyllä, sillä siitä vain 7. Tämän jälkeen alkoi megaluokan ketutus ja olisin halunnut keskeyttää, mutta jatkettiin sitten lopulta (kahdesti). Tunnarissa sanoin liian aikaisin istu, enkä saanut kapulasta kiinni -> en tiedä edes mitä saatiin. Kakeista eteenpäin vaan vitutti ja teki mieli keskeyttää, muutenkin oli niin ihanan aurinkoinen fiilis Huuto Paikallaanoloissa Palle yllätti ja sai 10 Nauru, jonka jälkeen käännettiin skodillakin nokka asap. kohti Oulua. Jossa oltiin jotakuinkin ennen puolta yötä, onneksi itsellä ei ole työpäivää. Tsemppiä Marikalle ja Katjalle töihin...

Ei kyllä mistään kohteliaisuussyistä olisi enää voitu jäädä palkintojen jakoa katsomaan. Onnea kuitenkin voitto kolmikolle: Jenni& Saida, Ansu & Ken sekä Lentsu & Jatsi. Jyväskylän kohdalle kun oltiin ehditty tuli Pipalta vihdoin puhelu, me oltiin sijoituttu neljänneksiNauru.  Oikeasti pikkuisen pistää mietityttämään kuinka hyvä Pihka on! Peittoaa tommoisen joukon koiria noilla treenimäärillä... Ilmeisesti me vaan osataan treenata Pihkan kanssa oikeita juttuja sopivassa suhteessa. Ja onhan Pihkalla aikamoinen rutiini näihin juttuihin.

Pikkuisen vaan nauroin mielessäni kisoissa, Piitä on sanottu VANHAKSI varmaan siitä lähtien kun ollaan päästy joukkueeseen. Iältään se varmasti on vanhin, mutta vauhdillaan sekä terveydellään se peittoaa yhä monta kisojen nuorempaa koiraa. Meillä ei koskaan ole ollut sen kanssa kiire minnekään, vaan kaikki on tullut aikanaa ja pentuna se on ollut pentu. Tosi treenit aloitettiin vasta kun P oli ehkä 3-4 vuotias, ja tossa iässä monet nykyiset koirat on jo valioita. Meidän tapa kuitenkin sopi meille ja tuotti parempaa tulosta kuin olisi ikinä uskonut. Nyt meillä on täysin terve 10-vuotias koira, jolla on vielä monia iloisia & terveitä eläkevuosia jäljellä.

Tämö blogi taitaa nyt hiljetä toistaiseksi. Ehkä joskus satunnaisesti kirjataan ylös Hipun suorituksia ja juniori ilmineeraa itsestään ehkä vuoden kuluttua tai aikaisemmin, kuka tietää.