Sunnuntai-iltana vielä Katjan kanssa treenailemaan. Pihka oli pirteä itsensä ja teki mallikkaasti melkein kaiken mitä kokeiltiin tänään. Nythän on tehty enemmän vain vauhti ja leikkiharjoituksia sekä palkattu koko ajan. Näin myös jatketaan ja jossain vaiheessa ennen kisoja ruvetaan sitten katselemaan kokonaisuuksia tarkemmin. Seuraava tähtän meillä on PiirM kisoissa, jotka on lokakuun alussa (pitää muistaa ilmoittautua).
Ruutu meni loistavasti, samoin merkki. Otettiin nyt vaihteeksi sitä loppuosuuttakin ja sekin meni moitteettomasti :) Idarissa kaikki asennot löytyi, mutta istumisen viimeiset 10 senttiä on taas hiukan hitaat. Idarin jälkeen pikkuisen seuraamista neliössä ja satunnaisesti vain liikkeestä pysähdyksiä. Istuminen ei tästä nopeutunut, joten sanoin muutaman kerran istu käskyn kun pysähdyin -> ja silloin alkoi taas toimimaan. Tauon jälkeen loppuosan liikkeistä ensin ohjattu, jossa meni hyvin merkille :) Merkiltä kuitenkin kiire kapulalle ja lähti lo:n käskystä... Huomautus ja liike kokonaan uusiksi, nyt meni paremmin ja malttoi odottaa vaikka LO käskytti :) Luovutuksessa istumisessa nosti pyllyä. Testailtiin sitten hitaampaa kapulan poisottamista ja silloin ei pylly nouse. Nyt siis molempiin pitää kiinnittää huomiota! Kaukot otettiin koko matkalta ja sekalaisessa järjestetyksessä. Ensin S-M vaihto vaikutti vaikealta ja otin sitä sitten lähempää, jolloin onnistui. Muuten kaukot menee nyt melkoisen hyvin ja vaihdot on nopeat + oikeat!
Hippukin pääsi treenailemaan voittajaluokan juttuja :) Ruutu tehtiin ekana ja sinne säntäsi kamalalla vauhdilla, otin myös maahan ruudussa. Loppuosaa ei tehty, kun olin niin hämmästynyt ruudun suoritusnopeudesta. Seuraaminen on melko hyvää, mutta H on aavistuksen liian etäällä minusta ja lisäksi on unohtanut liki käskyn. Nyt jos aikoo kisaamaan pitää tämä saada kuntoon. Istumisessa ei isompia, hiukan vaikea tauon jälkeen oli kun kävelin taakse. Ensimmäisellä yrittämällä kääntyi mun mukana, sanoin asiasta ja otin uudestaan -> onnistui. Lähinnä siis tämä kiinni varmaan siitä ettei ole treenattu ollenkaan! Luoksetulo kamalalla vauhdilla, josta seiso loistava, mutta ikävä kyllä ei sitten enää maahanmenoa... Jälkimmäistä sitten lyhyeltä matkalta uudestaan, jolloin onnistui ja loppuun suora. Nouto meni Hipuksi hyvin. Meni kapulalle vauhdilla, otti hyvin ja toi hyvin. Sivulla sitten tiputti kun kumarruin ottamaan -> kuitenkin edennyt loistavasti vaikka ei ole tehty. Kaukot onnistuu Hippumaiseen tyyliin pomppimalla ja jopa kaikki vaihdot onnistuu. Nyt vaan matkaa lisää niin nämäkin on kunnossa. Näiden treenien perusteella tekis mieli vielä kokeilla Hipulle voittajaa...

HIPULLA on myös toinenkin projekti. Valitan aina Emmalle kun Mikki on lihonut ja lihonut, no nyt Hipulle on käynyt samalla tavalla :o Niinpä pikku-ukko joutuu Hippu Hoikaksi projektin kohteeksi. Kiloja ei kamalasti ole liikaa, mutta muutama. Pitää nyt muistaa, että treenipäivinä ei isoa annosta ruokaa illalla ja muutenkin pienensin annoksia himpun verran. Liikuntaakin on lisätty, joten nyt sitten pitää ruveta odottamaan ja katsomaan :)