Marjan ja Katjan kanssa treenailemassa jo toisen kerran tänä vuonna :)
Otettiin useita liikkeitä ja lopuksi vielä sitten osina muutamia juttuja ja olin tosi tyytyväinen hallitreeneihin!
Seuraaminen oli kivaa ja tuntuu pitkästä aikaa Pihkan kanssa mukavalta, koira on nyt sopivassa kohdassa ja pysyy siinä kaikissa testeissä. Otettiin kuitenkin vielä lelun kanssa, mutta senkin häivytys on hyvässä vauhdissa!
Idari mentiin aivan taviksena ja siinä seisomisesta lähti liian aikaisin seuraamaan. Istuminen oli hyvä ja siinä en sitten sanonut seuraa -> jäi istumaan vaikka nytkähti. Maahan meno ok. Mukavinta on, että idarin seuraaminen on nykyisin aina erinomaista! Nyt vaan muutamia ohikävely treenejä ja ollaan taas paremmalla puolella tässäkin :)
Luoksetulo oli loistava! Pitää miettiä viitsiikö ottaa enää kamalasti lumella, koska siinä ei jostain syystä pysähdy kovin hyvin. Ehkä lumi/jää tuntuu tassuissa jarrutellessa niin inhalta? Pihkallahan on tosi kylmän arat tassut muutenkin. Aamulenkilläkin sillä tuli ikävä tossuja, vaikka pakkasta oli vain 8 astetta...
Ruutu oli loistava, vaikka tehtiin tolppien väliin hassusti :) Tässä myös merkki oli hyvä, joten sekin ongelma joka välillä on ulkona ei olekaan niin pahana kuin luulin...
Metalli, pitkästä aikaa otin vieraalla kapulalla ja vitsit ei paljoa paremmin olisi pystynyt tekemään eli tästä liikkeestä meillä ei ole huolta enää. Pää ei jäänyt vinoon, kuten yleensä taukojen jälkeen ja sivulle tulokin oli nopea.
Tunnari, jostain syystä Piiperoinen haisteli valtavan kauan -> tosin löysi omansa ilman ongelmia. Hassua silti, koska yleensä menee suoraan omalle ja tuo sen, mutta nyt haisteli kaikki kapulat kahteen kertaan ja toi sitten tarkkana tyttönä omansa. Tämä ehdottomasti kuuluu treenattavien listalle.
Kaukot, kaikki asennot löytyi ekalla käskyllä. Ihan pikkuisen eteni seiso-istu satsissa, mutta ehkä alle 5cm joten voitaneen sanoa että pysyi ihan riittävän hyvin paikoillaan ;)

Lopuksi otettiin merkkiä, koska se on treeneissä usein ollut hankala tai minä en ole tyytyväinen merkin lähestymiseen. Nyt kuitenkaan millään toistolla ei näkynyt hankaluuksia eli luultavasti kyse on vain lumi/jää pohjasta millä ulkona joutuu treenaamaan. Toinen mitä tehtiin oli kaukot ja siinä erityisesti seiso-istu, missä sainkin heti hypähdyksen aikaan -> eli meni loistavasti. Näitä toistoja tehtiin sekä läheltä, että kaukaa ja hyvin meni. Muuten tehtiin suora luoksetulo ja jotain muuta helppoa.
MUTTA silti jäi jotain hampaankoloon =))