Tänään Äimiksellä treenaamassa Marikan ja Petran kanssa. Aloitettiin paikallaanoloilla, eikä ongelmia. Tänään ensin makuu ja sitten istuminen, eikä kumpikaan tuottanut ongelmia :) Edes viereisten käskyttäminen ei tänään aiheittanut suurempia ongelmia!

Seuraamista piti videoida, mutta olipa toosassa patteri lopussa... Ei siis videoitu, mutta Marikan katsoi ja kommentoi. Kaiken kaikkiaan seuraaminen meni ihan ok., mutta muutama istuminen olisi voinut olla nopeammat. Metalli tehtiin ilman hyppyä ja se on sitä palautuksen istumista vaille täydellinen...

Seuraavassa satsissa sitten ruutu, jossa kaikki ok. Luoksetulo oli suht. ok. tehtiin palloilla ja meni kivasti :) KAukot meni myös hyvin :) Ne onkin nyt aika pitkään sujuneet kohtuullisesti ;)

Viimeisessä kehässä sitten ohjattu, mikä ei tuota mitään ongelmia. Tunnari meni myös hyvin, vaikka nyt laitettiin liian pitkät välit -> hyvä :) Idari meni myös ok.

Kamalasti ei kyllä tarvitsisi enää treenailla, mutta varmaan parit kerrat vielä tällä viikolla ja se on sitten SM:n siinä.